Amelija Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 uključuvala sam ja povremeno grejanje u julu i avgustu <_< a jednom je jedna jadna Španjolka bila u Nemačkoj na nedelju dana u julu, naravno pošto je leto ponela je samo letnju garderobu, i zdravo se prehladila i nije bila ni za šta celo vreme
pacey defender Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 (edited) Šta ima zanimljivo u Gummersbachu u letnje vreme? Edited May 29, 2015 by pacey defender
nbg4ever Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 A jel ima nesto pametno u Kelnu da se radi, jedan dan pocetkom septembra? To mi je prolet izmedju Berlina i Kopenhagena (bar je plan takav), pa razmisljam da li da prenocim, ili ne
ToniAdams Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 decko moj. ima jebote, fantastican je keln. ima sve da se radi. prenoci obavezno.
nbg4ever Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Da, sad sam malo vrteo strane i vidim nesretnog Arama kako vabi ljude u Keln, ko Moca u Jagodinu :( S druge strane, Moci sam obecao da cu doci, tako da...
ToniAdams Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 verovatno ne, ali ima puno gejova :( nema ni vestacki vodopad. jebote, kapiram sad, prava kontrajagodina :(
Ros Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 verovatno ne, ali ima puno gejova :( nema ni vestacki vodopad. jebote, kapiram sad, prava kontrajagodina :( takozvana neingodina
Recommended Posts