February 25, 201510 yr uključuvala sam ja povremeno grejanje u julu i avgustu <_< a jednom je jedna jadna Španjolka bila u Nemačkoj na nedelju dana u julu, naravno pošto je leto ponela je samo letnju garderobu, i zdravo se prehladila i nije bila ni za šta celo vreme
May 29, 20159 yr Šta ima zanimljivo u Gummersbachu u letnje vreme? Edited May 29, 20159 yr by pacey defender
July 2, 20159 yr A jel ima nesto pametno u Kelnu da se radi, jedan dan pocetkom septembra? To mi je prolet izmedju Berlina i Kopenhagena (bar je plan takav), pa razmisljam da li da prenocim, ili ne
July 2, 20159 yr Da, sad sam malo vrteo strane i vidim nesretnog Arama kako vabi ljude u Keln, ko Moca u Jagodinu :( S druge strane, Moci sam obecao da cu doci, tako da...
July 2, 20159 yr verovatno ne, ali ima puno gejova :( nema ni vestacki vodopad. jebote, kapiram sad, prava kontrajagodina :(
July 2, 20159 yr verovatno ne, ali ima puno gejova :( nema ni vestacki vodopad. jebote, kapiram sad, prava kontrajagodina :( takozvana neingodina