Jump to content
IGNORED

Dorucak

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Dve kafe, 5-6 cigareta.Detetu uredno napravim doručak... :isuse:Pomisao na hranu ujutro mi izaziva trudničku mučninu.

Posted

:D naravno, kad preskocis olaksavanje™

Posted

Ne, onaj što radi titi-tiiii titi-tiiiii :lol:Dobićemo ban za ovo pisanje na doručku.

Posted

kome se dosad nije ogadio dorucak, nikad nece :lolol:

Posted
sta si radio posle toga, 200kg iz bencha?
sto je najgore najbolje izlagao sam se samo mentalnim naporima, sedeo sam ispred kompa 3-4 sata i nesto pisao, posle toga sam prosetao psa. :lol:
Posted

Ja uvatio red da ujutru pre kafe pojedem casu muslija obicno onaj tropik, pre kafe.Jbga trudim se pocela je kafa ujutru da mi tesko pada na prazan stomak.Ali ovaj musli izaziva snazno burljanje i budjenje stomaka ;).A ova kmbinacija kafa + tresnje bi svakoga odvela na turu torpedovanja wc solje!

Posted

espreso iz perkolatora (ogromna kolicina) sa malo mleka+ lubenica sa kucnom mesavinom zitarica+ stres u obilnim kolicinama (2 bolesne macke, terapija kod veterinara, kod jedne male sanse za uspeh)= epska dijareja.

Posted
S obzirom da je dorucak vecini problem da dodam jos svoj danasnji dorucak ovde -solja jogurta, 1 banana, pola solje borovnica, 3/4 solje suvih sljiva, 2 k.kasicice mlevenog semena lana, 1 kk suvog kvasca, pola kk cimeta, 1 kk susamovog ulja i 1 kk meda, 4 kasike ovsenih pahuljica, 4 kasike nestle pahuljica od celog zrna, sve to roknuti u blender i tako pomesati, se ovsenih i psenicnih pahuljic koje se stavljaju naknadno i ostaviti da malo smeksaju u kasi ...
Mljac, krenula mi voda na usta. S tim što bi meni ovo bilo za 2/3 doručka.
Posted

kod mene je lubenica na gladan stomak uvek epska dijareja, bez obzira na sve ostalo..

Posted (edited)

Jbt koliko bi ti onda bilo 3/3 doručka... :fantom:

Edited by wall
Posted
:lolol:Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Posted
2 bolesne macke, terapija kod veterinara, kod jedne male sanse za uspeh
e jebi ga :(
Posted

omlet od 1 jajeta, dva slajsa mocarele, dva slajsa paradazjza, dva mala komada crnog hlebasve to vertikalno naslagano na dva mala sendvicalavazza rosai nista visesit sam, odavno vise ne kupujem teoriju da dorucak mora da bude prekid od zivota sa utovarenom kolicinom (cega se naravno ne drzim kad me posalju na neki sluzbeni hotel gde ima dobar svecki astal).... realno mi prija da ne budem gladan i da smirim zivotinju a da lepo ogladnim do podneva ili 1 za rucak.