bags Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Moja sestra maze oduvek na istu krisku pastetu i pavlaku. I to bas debelo. 1
Singer Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 3 minutes ago, bags said: Moja sestra maze oduvek na istu krisku pastetu i pavlaku. I to bas debelo. Normalno. Još ako nategne barem po' kile jogurta uz to - prva liga! 2
bags Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 (edited) Kad ste wildlinzi... Ja nemam nista protiv da bude jedna kriska sa pastetom pa druga sa pavlakom ali kako dodjavola da se mesa ... PS. @Singer Je li imas starijeg brata ili sestru? Edited April 5, 2022 by bags
nisam ja Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 (edited) pašteta mi je uvek išla solo, oslobođena ostalih namaza, pavlaka i majoneza i sl. ne znam zašto je to tako. paprika, krastavci, paradajz može. ja sam ove moje moče satro s puterom i marmeladom od kajsija. i mlekce. Edited April 5, 2022 by nisam ja 2
Singer Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 11 minutes ago, bags said: PS. @Singer Je li imas starijeg brata ili sestru? Imam brata ali je mlađi
Singer Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 pašteta na leba a preko pavlaka (a može i pavlaka dodatno da se umeće kašičicom iz čaše pa direk u usta) je bruka dobar combo. uz to hladnog krastavca ili paprike dobro nasoljene... uf uf uf! namerno preskačem znate-sami-šta uz paštetu jer to je od boga dato da ide zajedno Priznajem da mi je pašteta + majonez kombo nikada nije pala na pamet do pre neku godinu kad u nekom neobaveznom ćaskanju kolega pomenu to... i ja probao. Kad razložiš to na suštinu to je meso a majonez uz meso ide. Nisam puno praktikovao jer mi je pavlaka i pašteta dominantan kombo. 1 2
bags Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 4 minutes ago, Singer said: Imam brata ali je mlađi Obicno zanemare mladje dete... Cudno... 6
ivy Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 jutros,slucajno,sve zeleno...zelena salata sa avokadom,proja sa mladom koprivom i mlecni namaz sa sremusem 2
nisam ja Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 37 minutes ago, ivy said: muuuu, muuuu, muuuuu muuuuuuu...beee, beeee, beeee beee beeeee beee
Milošica Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 59 minutes ago, Filozof manijak said: Obilan dorucak imas.
Lancia Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 22 minutes ago, renne said: @nisam ja Renne kad krene da koristi jednobojne tanjire ima da te stigne polako sa fotkama. Instagramusa cuci u njemu. 1 1
francuski sobar Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 2 hours ago, Filozof manijak said: Navuko me manijak da kliknem šta se piše ovde ko garant su neke bezobraštine Aj kad sasm već tu, moj i bbf (best brekfast foreva) je blitva. I ono kad je kauboj kačio poslednju želju osuđenika na smrt ista mi misao bila, zahtev bi mi bio blitva s krompirom u plivajučem maslinovom i dva jaja na oko sa slaninom u stvari mogu i tri jaja bez slanine, posle kafa ali pošto od zelja oće malo metalni ukus ustima između presečem reš domaćim hlebom sa puterom i tanko džemom i litrom mleka eto pa nek ide život.
Recommended Posts