rajka Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 koliko ti secera pojedes dnevno? ne kazem ni da ti zavidim, ni da ti ne zavidim, samo pitam... -_-
MayDay Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 ionako je grozna i budeš gladna posle pola sataJa volim mnogo ovu od šumskog voća. Premda tokom leta sipam tri skašike ovsenog griza i pakovanje Dukatosa sa pomorandžom i cimetom i dodam šaku borovnica i skroz mi je yummy. I bude više sito nego dobra kaša, ali ima i više kcal.
Marcus Wulffings Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 koliko ti secera pojedes dnevno? ne kazem ni da ti zavidim, ni da ti ne zavidim, samo pitam... -_- dosta, prilično, uz jutarnji obrok uvek imam nešto slatko, pre toga sa kolegama popijemo jednu, a ponekad i dve limenke kokakole; danas sam kolu preskočio, a videću da li ću kasnije večeras uzeti još jednu palačinku
darling Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 kajgana od tri jaja, svezi sir, paprike, krastavci 2 strukla sa sirom, zelena satala i rukola jogurt pola medjimurske gibe 2 palacinke s cokoladom ovako dama jede u hotelu. :D
nezvanova Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 daj, ne zezaj da si sve to pojela :o i jos reci da si fit, nemas guzu i stomak + imas tanke noge...;-)
darling Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 (edited) majke mi, sve to sam prozdrala. nisam imala osecaj da je puno dok sam jela, tek kad sam presabrala shvatla sam da imam sta da podelim s forumom :D izgledam normalno. od sinoc u 18 imala sam 4 treninga: 1 teretana, 1 aerobik, 1 pilates, 1 plivanje. a i vecerala sam. Edited July 28, 2015 by darling
I*m with the pilots Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Za jednog griz a za drugog sutlijas
darling Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 (edited) kajgana od tri jaja, svezi sir, paprike, krastavci 2 strukla sa sirom, zelena satala i rukola jogurt pola medjimurske gibe 2 palacinke s cokoladom ovo je bila neka druga zena, ne ja. moram da se vratim u formu... Edited January 19, 2016 by darling
ivy Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 meni ovih dana omiljen omlet(2 ili 3 jajeta) sa sjenickim sirom na puteru i salata od svezeg kupusa samo sa solju i limunom
darling Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 ja sam od jutros stukla: bananu red cokolade protein cetvrt ananasa tri jaja na oko prepunu kasiku humusa paradajz feta sira patlidzana s kefirom sad pijem mleko s kafom kad ovako poredjam na papir, ispada da ipak ne kaskam toliko za formom...
ljakse Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ja da pojedem tako nešto ujutru, vratio bih se na spavanje i ugušio se sopstvenom peglom uz srčani udar.
kud u maglu Simoviću Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Ja da pojedem tako nešto ujutru, vratio bih se na spavanje i ugušio se sopstvenom peglom uz srčani udar. +1
Recommended Posts