July 24, 20159 yr koliko ti secera pojedes dnevno? ne kazem ni da ti zavidim, ni da ti ne zavidim, samo pitam... -_-
July 24, 20159 yr ionako je grozna i budeš gladna posle pola sataJa volim mnogo ovu od šumskog voća. Premda tokom leta sipam tri skašike ovsenog griza i pakovanje Dukatosa sa pomorandžom i cimetom i dodam šaku borovnica i skroz mi je yummy. I bude više sito nego dobra kaša, ali ima i više kcal.
July 24, 20159 yr koliko ti secera pojedes dnevno? ne kazem ni da ti zavidim, ni da ti ne zavidim, samo pitam... -_- dosta, prilično, uz jutarnji obrok uvek imam nešto slatko, pre toga sa kolegama popijemo jednu, a ponekad i dve limenke kokakole; danas sam kolu preskočio, a videću da li ću kasnije večeras uzeti još jednu palačinku
July 28, 20159 yr kajgana od tri jaja, svezi sir, paprike, krastavci 2 strukla sa sirom, zelena satala i rukola jogurt pola medjimurske gibe 2 palacinke s cokoladom ovako dama jede u hotelu. :D
July 28, 20159 yr daj, ne zezaj da si sve to pojela :o i jos reci da si fit, nemas guzu i stomak + imas tanke noge...;-)
July 28, 20159 yr majke mi, sve to sam prozdrala. nisam imala osecaj da je puno dok sam jela, tek kad sam presabrala shvatla sam da imam sta da podelim s forumom :D izgledam normalno. od sinoc u 18 imala sam 4 treninga: 1 teretana, 1 aerobik, 1 pilates, 1 plivanje. a i vecerala sam. Edited July 28, 20159 yr by darling
January 19, 20169 yr kajgana od tri jaja, svezi sir, paprike, krastavci 2 strukla sa sirom, zelena satala i rukola jogurt pola medjimurske gibe 2 palacinke s cokoladom ovo je bila neka druga zena, ne ja. moram da se vratim u formu... Edited January 19, 20169 yr by darling
January 19, 20169 yr meni ovih dana omiljen omlet(2 ili 3 jajeta) sa sjenickim sirom na puteru i salata od svezeg kupusa samo sa solju i limunom
January 19, 20169 yr ja sam od jutros stukla: bananu red cokolade protein cetvrt ananasa tri jaja na oko prepunu kasiku humusa paradajz feta sira patlidzana s kefirom sad pijem mleko s kafom kad ovako poredjam na papir, ispada da ipak ne kaskam toliko za formom...
January 19, 20169 yr Ja da pojedem tako nešto ujutru, vratio bih se na spavanje i ugušio se sopstvenom peglom uz srčani udar.
January 19, 20169 yr Ja da pojedem tako nešto ujutru, vratio bih se na spavanje i ugušio se sopstvenom peglom uz srčani udar. +1