April 4Apr 4 On 5. 3. 2026. at 21:08, kud u maglu Simoviću said:+1ja uzeo fiestu, a fokus karavan za posao
April 7Apr 7 OglasiPametnoOglasiPametno - Vaš portal za male oglaseVaš pouzdan portal za besplatne male oglase. Pregledajte i postavite oglase za automobile, nekretnine, elektroniku i još mnogo toga.Kolega @Behemoth je napravio novu platfromu za male oglase.Postoji i mogucnost poklon kreditima na platformi za promociju oglasa ali to ce morati ici preko PM sa njim.
April 7Apr 7 On 4. 4. 2026. at 13:58, mire said:ja uzeo fiestu, a fokus karavan za posao Od tebe nisam očekivala da budeš kreten, Mire.
April 7Apr 7 On 4. 4. 2026. at 13:58, mire said:ja uzeo fiestu, a fokus karavan za posao Automehanicar kaci tvoju sliku na zid pored ikone krsne slave....
April 7Apr 7 36 minutes ago, kronostime said:Automehanicar kaci tvoju sliku na zid pored ikone krsne slave....ovaj će mi decu iškolovati
April 7Apr 7 5 hours ago, kronostime said:Automehanicar kaci tvoju sliku na zid pored ikone krsne slave....care, 30 godina vozim razne fordovekonkretno, tog karavana 4 godineza sve to vreme jedno rame zamenio, samo redovan servis i teraj
April 7Apr 7 2 hours ago, mire said:care, 30 godina vozim razne fordovekonkretno, tog karavana 4 godineza sve to vreme jedno rame zamenio, samo redovan servis i terajMoram da se nadovežem, moj dobar prijatelj vozi Ford C-Max, kupio ga kao novog 2012-13-14. ne znam tačno. Za sve ove godine je samo redovno išao u servis i to je to, nikada nije imao bilo kakav dodatni problem ili potrebu da nešto popravlja. Meni Ford nikad ne bi bio prvi izbor, ali eto, ovaj se pokazao dosta dobro.
April 9Apr 9 On 3. 4. 2026. at 21:28, Svemir Zeka said:Hvala, saveti će dobro doći, ništa o tome ne znamNemoj da uzimaš PS4 ako je cilj da igraš GTA IV, jer za tu konzolu ne postoji verzija igre, kao ni za PS5. Za to ti treba od novijih konzola Xbox Series S (jeftinija, oko 200e polovna na oglasima) ili X (skuplja i jača) u backwards compatibility modu ili PC.
April 30Apr 30 Imam Commodore 64 sa gomilom pratecih gluposti. Tu je cak i monohromatski crt ekran. Mislim da radi. Ako nekog zanima da mu uvalim mozda bih se i potrudio da proverim jel ziv.
April 30Apr 30 Are you fucking serious???(me! me! me! me!)itd:mislim - reci cijenu Edited April 30Apr 30 by autsajder