Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prodajem/trampim/uvaljujem

Featured Replies

• Popular Post

Prodajem neke umjentnine. Pod A, ovaj zadnji crtež što sam uradio. Ova moja dilerka nešto mrljavi pa sam rešio da sam poguram (uvek moram sve sam, nema druge). Dimenzija je 60x35cm, kombinovana tehnika na akvarel papiru. Cena je relativno povoljna jer se niko ne ugrađuje. Biće još crteža nego sam morao da iznajmim prostor da bih mogao da radim na miru pa sam tek počeo da radim nove. Ako nekog zanima, pišite. Nije uramljen, mogu da uramim a možete i vi ako ćete sami da birate ram. Po meni, bolje da ja uramim, ali kako oćete.

PS Naravno da mnogo bolje izgleda uživo, ako nekog zanima može da se pogleda nije problem, naravno. Ali vidi se i ovako, to je manje više to.

o.jpg

Pod B, prodajem printove. Na tristagramskom Fabriano akvarel papiru (bolje izgleda nego na grafičkom), Art Zona ima neku posebnu štampu tako da izgledaju bukvalno ovako kao na ekranu. To su printovi za ramljenje, stvarno se ne razlikuju mnogo od originalnih crteža. Kupci su dosta zadovoljni. Ovi kvadratni su 4000din (40x40cm), ovaj prvi pravougaoni je 6000din (40x60cm), drugi pravougaoni je 5000din (30x60cm). Donosim na kuću, a možemo i da se nađemo da vam pomognem oko izbora rama.

22.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

5.jpg

1.jpg

Ovako to izgleda kad se urami i metne na zid. Bio intervju s Majom Veselinović, ilustratorkom, u nekom onlajn lajfstajl magazinu, kad ja vidim ona drži moje printove iznad radnog stola. Kud ćeš veću reklamu, priličan ego boost. wub

maja.jpg

Eto, toliko od mene za sad. Kad bude još neću se ustezati da oglasim.

Edited by Hermetico

• Replies 1.2k
  • Views 169.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prodajem neke umjentnine. Pod A, ovaj zadnji crtež što sam uradio. Ova moja dilerka nešto mrljavi pa sam rešio da sam poguram (uvek moram sve sam, nema druge). Dimenzija je 60x35cm, kombinovana tehnik

• Otvorili smo nov prostor za crtanje s decom u Resavskoj 6, odma na uglu s Bulevarom. Možete nas zapratiti na Fejsbuku (Osmatračnica), ili na Instagramu (novaosmatracnica). Neću da kažem da sam otvorio

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

fali ti ono rođaka ima kraći prst pa nije nikad okidala do kraja

Posted Images

Super što tema nije zatvorena samo za forumaše, prosledila sam odabranom društvu link ka slikama. :) ⁠♡

Oduševljena sam detaljima, bojama i pedantnošću.

Sve vreme razmišljam gde li si video bića sa slika :D , mnogo mi je drago što neko ovako maštovit radi sa decom.

12 minutes ago, Klara said:

Super što tema nije zatvorena samo za forumaše, prosledila sam odabranom društvu link ka slikama. :) ⁠♡

Oduševljena sam detaljima, bojama i pedantnošću.

Sve vreme razmišljam gde li si video bića sa slika :D , mnogo mi je drago što neko ovako maštovit radi sa decom.

E, hvala ti. Video sam ih na Miljakovcu :D

Evo ovde ima neki dosta iskren opis šta to meni predstavlja i što ja to tako radim https://herri.org.za/6/aleksandar-jevtic/

Edited by Hermetico

5 hours ago, Hermetico said:

Video sam ih na Miljakovcu

👀

Zato prepoznajem pola komšiluka na slikama ph34r

1 hour ago, Max Morlock said:

👀

Zato prepoznajem pola komšiluka na slikama ph34r

to smo mi umetnici iz kruga trojke! hihi

12 minutes ago, Hermetico said:

mi umetnici iz kruga trojke! hihi

3A happy

3 minutes ago, Max Morlock said:

3A happy

Što 3A?

EDIT Btw tuda je išla i jedinica, čisto da se zna ko je tr00 aristokratija. Mislim da je u Rakovici bio i prvi otvoreni bazen u Beogradu i prva diskoteka (u Resniku)

Edited by Hermetico

10 minutes ago, Hermetico said:

Što 3A?

E jbg. zašto... pa zato što su šine 3 uglavnom zatrpane već godinama.

3A je groove nove generacije D

2 minutes ago, Max Morlock said:

E jbg. zašto... pa zato što su šine 3 uglavnom zatrpane već godinama.

3A je groove nove generacije D

Znam da su zatrpane, ja sam ti tuda pešačio svakoga dana godinama, u doba kad sam počinjao da radim te crteže. Zato i kažem da su to likovi s Miljakovca, tj iz Rakovice. Da nema Rakovice, ne bi bilo ni crteža. Od Topčidera do Straževice i unaokolo, uglavnom svaki dan. Bio mlad, sad bi mi to bilo malo mnogo da pešačim toliko. Rakovica je mitsko mesto.

Edited by Hermetico

Samo da se zna da je prva Rakovica jos uvek na avalskom putu na Vozdovcu. s_d

• 2 weeks later...

Poklanjam windows 10 home kod. Ako neko zeli dobrodosao je da se javi pporukom

• 3 weeks later...

prodajem zimsku milestone kaputic/jaknu od koze, crnu. velicina je M/L

edit slovo :)

Edited by Mr.Mxyzptlk

• 3 weeks later...

Na prodaju gaming monitor ACER XF240QS koji radi na 165hz za izuzetno tečno i glatko igranje igara.

Monitor je u potpunosti ispravan bez bilo kakvih mana i nedostataka a možete ga i testirati na licu mesta. Ima masivno postolje, pomera se gore dole a može i da se okrene uspravno tj "tiltuje".

Uz monitor dolazi naponski i Display Port kabl.

Radna garancija 7 dana.

Cena: 9500 din.

Za forumaše 8999.

571152346_10162928287747626_3750536998561259686_n.jpg

571215802_10162928287752626_4279910558373573253_n.jpg

• 4 weeks later...

Imam gomilu nekih kovanica iz vremena SFRJ sto je skupljao moj matori. Ako ima neki numizmaticar koji voli da kopa po tome, uvaljujem, ako ne, ide u kontejner i staro gvozdje.

20 minutes ago, Shan Jan said:

Imam gomilu nekih kovanica iz vremena SFRJ sto je skupljao moj matori. Ako ima neki numizmaticar koji voli da kopa po tome, uvaljujem, ako ne, ide u kontejner i staro gvozdje.

Ako se ne javi niko i mozes da sacekas do proleca, uzeo bih ja.