February 27Feb 27 On 25. 2. 2026. at 13:23, Svemir Zeka said:Kupila bih, ali se bojim da bi me stezaloŠta ima da te steže,vidiš ona dva džepa gore u njih pospremiš sise
March 4Mar 4 Prodajem:Francuski ležaj sa dve nahtkasne, komodu-fiokar, dve fotelje, trpezarijski okrugli sto.Koga zanima nešto neka mi piše na private.Sve je očuvano i praktično nekorišćeno.
March 20Mar 20 Poklanjam dve karte za večerašnji metal koncert u Dragstoru (premešten iz Zappa Barke). Ako i ne volite symph metal, vredi otići zbog maestralnih Claymorean iz Lazarevca, pravi NWOBHM stare škole:🔥 SATNICA 🔥18:00 - Vrata19:00 - 19:30 - Claymorean19:45 - 20:15 - Oathbringer20:30 - 22:00 - Rhapsody of Fire Edited March 20Mar 20 by papapavle
March 21Mar 21 Jel vredi nešto ipad pro 11" iz 2018? Generalno u solidnom stanju, baterija nije skroz crkla mada ne znam da li je na izdisaju, ali morao bih da proverim. Recimo da je upotrebljiva. Edited March 21Mar 21 by Venom
March 21Mar 21 1 hour ago, Venom said:Jel vredi nešto ipad pro 11" iz 2018? Generalno u solidnom stanju, baterija nije skroz crkla mada ne znam da li je na izdisaju, ali morao bih da proverim. Recimo da je upotrebljiva.Koliko GB?Ovde se 64GB prodaje za od £120 do £220, verovatno u zavisnosti od generalnog stanja + baterije.
March 21Mar 21 2 minutes ago, jms_uk said:Koliko GB?Ovde se 64GB prodaje za od £120 do £220, verovatno u zavisnosti od generalnog stanja + baterije.Verovatno 64 ne sećam se. Mogu i ovde da prodam, zanima me Srbija. Inače došao sam na forumu sad tebe nešto da pitam! Edited March 21Mar 21 by Venom
April 3Apr 3 19 minutes ago, Svemir Zeka said:Kupujem polovan PS4Ne znam šta više da kažem, to je toMoraš nam reći koje bi igrice igrala?
April 3Apr 3 imam ps4 ako ti trebane znam dal sam ga dvaput upalioedit, ipak ps4, eto ne znam ni sta imam Edited April 3Apr 3 by Mr.Mxyzptlk
April 3Apr 3 27 minutes ago, Filozof manijak said:Moraš nam reći koje bi igrice igrala?GTA4, onaj s javnom kućom
April 3Apr 3 13 hours ago, Svemir Zeka said:Kupujem polovan PS4Ne znam šta više da kažem, to je toImaš ps4 običan,slim i pro Ne želiš običan ,gledaj slim ili pro