Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prodajem/trampim/uvaljujem

Featured Replies

Upozorenje za ove sto prodaju za trik koji lopovi ovde dosta uspesno koriste.

1. Traze ljude sto prodaju nesto neotpakovano i skuplje

2. Dodju na termin obicno u dvoje, traze da pogledaju pakovanje

3. Onda kazu da nisu podigli kes u banci (ovo je dosta uobicajeno jer ljudi ne vole da nose kes dok nisu sigurni da ce kupiti)

4. Vise se nikad ne vrate

5. Ti dodjes kuci ali vidis da tvoj proizvod nije vise tvoj tj. nesto drugo je upakovano

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Views 169.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prodajem neke umjentnine. Pod A, ovaj zadnji crtež što sam uradio. Ova moja dilerka nešto mrljavi pa sam rešio da sam poguram (uvek moram sve sam, nema druge). Dimenzija je 60x35cm, kombinovana tehnik

• Otvorili smo nov prostor za crtanje s decom u Resavskoj 6, odma na uglu s Bulevarom. Možete nas zapratiti na Fejsbuku (Osmatračnica), ili na Instagramu (novaosmatracnica). Neću da kažem da sam otvorio

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

fali ti ono rođaka ima kraći prst pa nije nikad okidala do kraja

Posted Images

Prodajem/uvaljujem dve karte za koncert Nikole Vranjkovica u petak (veceras) u 20h, MTS Dvorana (Dom Sindikata), usled nepredvidjenih okolnosti ne mozemo ortak i ja da idemo

Centalni deo balkona je u pitanju, mesta su numerisana i jedno do drugog

Short notice, jbg. Slobodno pisite u inbox ako bi neko isao. U opticaju je i samo jedna da se uzme, ne mora obe

Izvinjavam se moderaciji unapred ako je neprimeren post za temu

Edited by Ratamahatta

• 1 month later...

Ne prodajem nista, uvaljujem dil koji je previse dobar da bih preskocio ( @Mindaugas Žukauskas )

Microsoft ima akciju gde poklanja studentima (na pocetku, pre mesec dana - sada je otvoreno za siroke narodne mase) Microsoft 365 Premium (ceo office paket, copilot + onedrive za 5 osoba po 1tb po osobi) na godinu dana +Linkedin Premium career na godinu dana. Sve sto treba da uradite je da pratite link

https://www.microsoft.com/de-de/microsoft-365/college-student-pricing?=

(moja lokalizacija je nemacka, originalni dil, ali sam video da radi i diljem sveta. Za Balkan nisam siguran da radi ali je previse dobro da ne pokusate) i da pratite sta trazi. Ako je drzava preko koje pokusavate ukljucena pocetni korak je sign up pa samo pratite korake.

Ja sam korisnik microsofta vec par godina i nije bilo potrebe da ukucavam bilo kakve studentske adrese vec da samo klikcem continue, accept. Trenutni paket mi je trajao do juna 2026 godine. Sa ovim sa dobio produzetak do novembra 2027 godine (godinu i po dana za dzabe) i kod na mail za linkedin career premium. Godinu dana MS 365 Premium i Linkedin Career premium na godinu dana kostaju oko 700 evra (koje mozete da ustedite ako ste bogougodni i bil gejts vas ispostuje)

Napomene:

-"studentski" dil radi za nestudenstke naloge bez problema. (ako ste sretni)
-Ako imate Microsoft 365 single go for it. Ako vam ponudi trial budite hrabri i prihvatite. Sledeci korak vam daje premium na neki period (kao i family koji ja imam. Neko je dobio 6 meseci, neko godinu, neko godinu i po, neko 3 godine)
-Ako ste uspesno uradili sve korake slobodno idite na cancel subsription i kancelujte da vam MS 365 ne bi naplatio na kraju "free" perioda premium, ako ne zeite da ga koristite. Prelazak sa ovog 365 premiuma da nizi paket je moguc, kada god. Ako ste dobili kod za linkedin premium nemojte da kancelujete odmah vec postavite neki rimajnder pa ga kancelujte na pri isteku.

-Ako otvarate novi nalog morate da ubacite placanje: paypal, kartice...(cak i ako vec imate MS 365 a nemate sredstvo placanja morate da ubacite) i pazljivo citajte tekst i datume. Ako vam na poslednjem koraku pise nesto tipa "your account will be charged XY ammount on dd.mm.2027" udarite continue ili "1 month of free Test of MS 365" kliknite continue i sacekajte da vidite datum. Ako nije mesec dana vec neki datum u buducnosti, tipa godinu dana, Ok ste. Ako vam je dao samo mesec dana odmah na cancel subsription.

-Meni je ovaj dil spasio 700 evra, nadam se da ce i vama. (pls citajte celokupni tekst na ms sajtu pre neko sto kliknete accept ili continue.). kao sto vidite nije affiliated link i od njega nemam nista te ako radi vama delite drugarima i rodbini jer sto je dzabe i babi je milo lalab

Edited by Baldrick S.

Ne radi, trazi verifikovani e-mail univerzitetski

• 3 weeks later...

Gde je onaj @kronostime kad treba! Ko se greje na drva? Imam neko drvo da uvalim. Na pp. Samo ozbiljne ponude. Poklanjam. Ne prevozim. Eventualno pomoć prilikom utovara.

Boksi, Vesiću (

7 hours ago, Ras said:

Boksi, Vesiću (

Pravim lepši i stariji Dubrovnik vrt fantom

On a serious note, mora da se poseče drvo. Već smo ga oplakali. A ja od proslog leta negujem dva podmlatka u saksijama da posadimo u vrtu na proleće.

Prodajem moj stari iMac iz 2017.

iMac 27" Intel Core i5 / 24gb / 1Tb / 2017

Procesor: 4,5 GHz Quad-Core Intel Core i5 / RAM: 24GB / HD: 1TB / Grafika: AMD Radeon PRO 575 4GB / Ekran: 27' (5120 x 2880 piksela)

U odličnom je stanju, ali je zakucan na Ventura 13.7 operativni sistem (ne može da se upgraduje preko toga, jer Apple abandonware), pa mi neki alati za rad više ne rade, inače ga ne bih menjao u životu.
Kupljen originalno u USA, trenutno resetovan na fabrička podešavanja, spreman za novi Apple nalog.
Uz računar idu i originalna bluetooth tastatura i miš. Na tastaturi je ispao taster OPTION koji ne umem da vratim u ležište. Taster radi, kao i svi ostali.

Oglašen je na 450e, za PPPovce može 400e. Možemo se dogovoriti oko pregleda/testiranja ako je neko zainteresovan.

IMG_5880.jpg

IMG_5881.jpg

IMG_5885.jpg

IMG_5886.jpg

6 hours ago, goofs said:

Prodajem moj stari iMac iz 2017.

iMac 27" Intel Core i5 / 24gb / 1Tb / 2017

Procesor: 4,5 GHz Quad-Core Intel Core i5 / RAM: 24GB / HD: 1TB / Grafika: AMD Radeon PRO 575 4GB / Ekran: 27' (5120 x 2880 piksela)

U odličnom je stanju, ali je zakucan na Ventura 13.7 operativni sistem (ne može da se upgraduje preko toga, jer Apple abandonware), pa mi neki alati za rad više ne rade, inače ga ne bih menjao u životu.
Kupljen originalno u USA, trenutno resetovan na fabrička podešavanja, spreman za novi Apple nalog.
Uz računar idu i originalna bluetooth tastatura i miš. Na tastaturi je ispao taster OPTION koji ne umem da vratim u ležište. Taster radi, kao i svi ostali.

Oglašen je na 450e, za PPPovce može 400e. Možemo se dogovoriti oko pregleda/testiranja ako je neko zainteresovan.

IMG_5880.jpg

IMG_5881.jpg

IMG_5885.jpg

IMG_5886.jpg

Jako lepa mašina, ako hoćeš da je zadržiš, možda vidiš da baciš Linux na nju? )

Ili OCLP?

Mi u ofisu na par takvih iz 2015. teramo Sonomu.

Razmišljao sam o tome, ali mobile App development na linuxu je mali pakao u koji se ne usuđujem da ulazim. Užasni su svi, uhvatio sam se nekog posla sa tim aplikacijama, nikad više, bukvalno nikad više.

U svakom slučaju, sad mi više ne treba, imam radni komp i PC za igrarije. Nekome kome treba kućni komp ovo može da bude odlično rešenje, jer je lep i kompaktan i ima samo jedan kabl. I dobro radi čak i na toj staroj Mac OSX verziji.

Boot camp pa ce i windows da radi )

Prodajem Timberlend zimsku jaknu obucenu bukvalno dva puta, kupljena u inostranstvu na slepo i ipak mi je velika Xl velicina. Ja sam visok 187 i imam 98kila da znate radi poredjenja. Cena nabavna 80€.

Screenshot_2026-02-19-10-52-57-946_com.bestsecret.main.jpg

@Svemir Zeka oš kupiš?

44 minutes ago, Moća said:

@Svemir Zeka oš kupiš?

Kupila bih, ali se bojim da bi me stezalo violina