fragand Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 greota mi da je bacim, a nemam pojma sta cu sa njomneka stoji jos u cosetu
bigvlada Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 greota mi da je bacim, a nemam pojma sta cu sa njomneka stoji jos u cosetuPokloni arhivu kod univerzitetske biblioteke, oni mogu da je restauriraju pa da je proslede u muzej istorije jugoslavije.
fragand Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Pokloni arhivu kod univerzitetske biblioteke, oni mogu da je restauriraju pa da je proslede u muzej istorije jugoslavije.dobra ideja
Dr Arslanagić Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 baciće ju čim zamakneš iza ćoškazovi MIJ i pitaj ih da li im treba karta. inače su oglasili da prihvataju različite predmete iz jugoslovenske istorije.
fragand Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 mozda je zainteresovan Hrvatski povijesni muzej :Dprvi MIJ, pa onda zagreb, a provericu i arhivbice ovo zanimljivo
Caligula Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Uvaljujem teglicu kapara u slanom rastvoru, rok trajanja jos 15 dana. Info na PP
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Uvaljujem teglicu kapara u slanom rastvoru, rok trajanja jos 15 dana. Info na PP Kada sam otvorio teglicu, shvatio sam da mirise kao gusterov prdez.-_-
Аврам Гојић Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Pa dobro, mnogi ljudi vole miris gusterovog prdeza.
Аврам Гојић Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 slusaj, predomislio sam se. ako budes pravio sicilijansko jelo koje se zove "caponata", i taj kapar ce sasvim fino da legne unutra. ionako preovladjuju drugi ukusi, a ovo ce dodati smek. guglaj recept, lepo je, a jos nije kasno da se pravi.
ivy Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 ma mogu u svasta nesto da se stavljaju kapari izvan ustaljenih recepata,jela i nazivai u hrani uopste nemaju taj miris nego bas mnogo dodaju ukusu..a da je specifican jeste
Аврам Гојић Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 U pravu si. Nego taj koji se kod nas prodaje u slanoj vodi bas i nije neki delikates kvalitet, ama se u medjuvremenu setih da je u kaponati funkcionisao odlicno.
Caligula Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ovaj ima ukus na barut - neprijatan, ali kontam da u sadejstvu sa drugim ukusima moze da lici na nesto.
Recommended Posts