Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prodajem/trampim/uvaljujem

Featured Replies

kupio holandjanina japanskog porekla, sa bliskom rodbinom u francuskoj. i to besprekorno funkcnionise. in other news: prodajem iPod 16gb (jebem li ga da l je nano, piko ili sta vec, nema touchsceen, nego touch-onaj kurcevi krug sa komandama). razlog: nisam dovoljno pametan da bih ga koristio. zelen je, ispravan je, nije olupan, ima usb-ipod cable i miralem obecava slusalice. cijena sitnica.

• Replies 1.2k
  • Views 169.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prodajem neke umjentnine. Pod A, ovaj zadnji crtež što sam uradio. Ova moja dilerka nešto mrljavi pa sam rešio da sam poguram (uvek moram sve sam, nema druge). Dimenzija je 60x35cm, kombinovana tehnik

• Otvorili smo nov prostor za crtanje s decom u Resavskoj 6, odma na uglu s Bulevarom. Možete nas zapratiti na Fejsbuku (Osmatračnica), ili na Instagramu (novaosmatracnica). Neću da kažem da sam otvorio

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

fali ti ono rođaka ima kraći prst pa nije nikad okidala do kraja

Posted Images

Prodajem externi HDD, 3,5", LG HXG1 1TB - 85e, super stanje, jako malo korišćen, pod garancijom još godinu i po.

Greska brisite.

Edited by ljuba1

Ako neko ima neke veze sa nekom plantažom oraha - neka se javi.

• 2 weeks later...

Kupujem/Pozamljujem/primam donacije (guitar). Kupujem do 4k dinara akusticnu gitaru (al da radi). ili pozamljujem naredna dva tri meseca :lol: ili ako neko ima viska pa hoce da pokloni :)

• Author
kupio holandjanina japanskog porekla, sa bliskom rodbinom u francuskoj. i to besprekorno funkcnionise. in other news: prodajem iPod 16gb (jebem li ga da l je nano, piko ili sta vec, nema touchsceen, nego touch-onaj kurcevi krug sa komandama). razlog: nisam dovoljno pametan da bih ga koristio. zelen je, ispravan je, nije olupan, ima usb-ipod cable i miralem obecava slusalice. cijena sitnica.
ja pročitala iPad i smrzla mi se duša, da se nisi prvo meni obratio. fali mi taj gedžet da upotpunim kolekciju. p.s. da predupredim, pa šta ako imam tablet <_<
  • 2 weeks later...

jel ima neko neki mali frizider, a da mu ne treba?

ja sam sinoć sanjao da sam te sreo u NYC i da si manijakalno tražila mali televizor. ja te pitam koji će ti klinac tv u NYC a ti zapela da gledaš neku seriju :lol:

ahahahahahahapa sjajno :D :D :Dprorocki.

Ti mali su prilično nejeftini. Znam, jer ih već neko vreme gledam, da se s kolegama učipim za jedan u poslovnici... Privatna firma :isuse:

ja sam sinoć sanjao da sam te sreo u NYC i da si manijakalno tražila mali televizor. ja te pitam koji će ti klinac tv u NYC a ti zapela da gledaš neku seriju :lol:
kuj tebi dozvolio da sanjaš Kili?
Prodajem externi HDD, 3,5", LG HXG1 1TB - 85e, super stanje, jako malo korišćen, pod garancijom još godinu i po.
moze za 3? P

pogresan topic

Edited by Frank Pembleton

Veljo angry.gif

imam ja, al ne dam :P

one-can-fridge.jpg

moze da se trampimo za nesto.

Edited by garoviks