Grunf Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 kupio holandjanina japanskog porekla, sa bliskom rodbinom u francuskoj. i to besprekorno funkcnionise. in other news: prodajem iPod 16gb (jebem li ga da l je nano, piko ili sta vec, nema touchsceen, nego touch-onaj kurcevi krug sa komandama). razlog: nisam dovoljno pametan da bih ga koristio. zelen je, ispravan je, nije olupan, ima usb-ipod cable i miralem obecava slusalice. cijena sitnica.
Mil@n Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Prodajem externi HDD, 3,5", LG HXG1 1TB - 85e, super stanje, jako malo korišćen, pod garancijom još godinu i po.
ljuba1 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Greska brisite. Edited June 8, 2012 by ljuba1
Tale Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ako neko ima neke veze sa nekom plantažom oraha - neka se javi.
hollow Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Kupujem/Pozamljujem/primam donacije (guitar). Kupujem do 4k dinara akusticnu gitaru (al da radi). ili pozamljujem naredna dva tri meseca ili ako neko ima viska pa hoce da pokloni :)
MaryPoppins Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 kupio holandjanina japanskog porekla, sa bliskom rodbinom u francuskoj. i to besprekorno funkcnionise. in other news: prodajem iPod 16gb (jebem li ga da l je nano, piko ili sta vec, nema touchsceen, nego touch-onaj kurcevi krug sa komandama). razlog: nisam dovoljno pametan da bih ga koristio. zelen je, ispravan je, nije olupan, ima usb-ipod cable i miralem obecava slusalice. cijena sitnica.ja pročitala iPad i smrzla mi se duša, da se nisi prvo meni obratio. fali mi taj gedžet da upotpunim kolekciju. p.s. da predupredim, pa šta ako imam tablet <_<
maheem Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 jel ima neko neki mali frizider, a da mu ne treba?ja sam sinoć sanjao da sam te sreo u NYC i da si manijakalno tražila mali televizor. ja te pitam koji će ti klinac tv u NYC a ti zapela da gledaš neku seriju
zorglub Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Ti mali su prilično nejeftini. Znam, jer ih već neko vreme gledam, da se s kolegama učipim za jedan u poslovnici... Privatna firma
renne Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ja sam sinoć sanjao da sam te sreo u NYC i da si manijakalno tražila mali televizor. ja te pitam koji će ti klinac tv u NYC a ti zapela da gledaš neku seriju kuj tebi dozvolio da sanjaš Kili?
Mr.Mxyzptlk Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Prodajem externi HDD, 3,5", LG HXG1 1TB - 85e, super stanje, jako malo korišćen, pod garancijom još godinu i po.moze za 3? P
Frank Pembleton Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) pogresan topic Edited July 3, 2012 by Frank Pembleton
Aće Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) jel ima neko neki mali frizider, a da mu ne treba?imam ja, al ne dam :P moze da se trampimo za nesto. Edited July 4, 2012 by garoviks
Recommended Posts