Jump to content
IGNORED

Prodajem/trampim/uvaljujem

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

evo ja ti dam svoj nalog da malo budes chobanin iz borche a ja cu da budem ti. snob iz grada.

Posted

menjam nešto za 1 kišobran. ali da mi se isporuči odmah smile.gif

Posted

kisobran za nevinost, ako nije kasno (za oboje)... :D

Posted
kisobran za nevinost, ako nije kasno (za oboje)... biggrin.gif
i tebi trebao kišobran, je li?
Posted

kupio sam sebi na dar, jedan mali zuti kisobran... ;)

Posted

Ovu pamet za one godine.To,i ove godine za onu pamet.

• 2 weeks later...
Posted
409020_2886749893939_1415934096_3015561_523432672_n.jpgTrussardi Inside Delight woman (original u celofanu, ovo je jpg sa neta) 100ml - 3000 dinara.Šaljem kurirskom službom, plaćanje po preuzimanju.064 579 00 22
Posted (edited)

hm, gde li se denuo topic za desperately seeking :( bice zaista kinky, ali ako neko ima (ili mislite da poznajete nekog ko bi mogao da ima) staru kameru bauer macro royal 10e (i pretpostavljam i 8 i 6e, i jos poneki model) koje imaju singl frejm opciju i snimanje na 56 frejma rado bih pazario (fali mi kriticni poklopac na jednoj, za dve baterije a mehanizam je pipav, hoce da ga pokrene samo pod odredjenim uglom, tj bez poklopca skoro nikako)vako nesto? Bauer-10E-1.jpgili da trazim po buvljacima i limundima dok mi oci ne ispadnu :( znam da ima neka majstorska radnjica sa super osam kamericama u bgu ali ne znam tacno gde...zahvalan, p.

Edited by palfoot
Posted
Nov žemski bicikl od zaove tj. zaovin :)Model Passat Lady, sa 6 brzina, podesivim zenskim sedistem i grip shift menjacima. Star dve godine (od toga vecinu vremena proveo u stanu) slabo koriscen, prakticno nov, gume u odlicnom stanju.Nov-zenski-bicikl-na-prodaju-povoljno_slika_XL_1232303.jpg
Je l' jedini ja ovde primećujem da su sveće i svećnjak na TA pećki postavljene tako da formiraju tuki, sa sve crvenim glavićem na vrhu? :unsure:
Posted

jes vala, ja sam se skoncentriso na ove grip shift menjace, jer mi to lici na neku prevaru...

Posted (edited)
Je l' jedini ja ovde primećujem da su sveće i svećnjak na TA pećki postavljene tako da formiraju tuki, sa sve crvenim glavićem na vrhu? :unsure:
zelena kockasta muda, kako to ne primetiti Edited by Matilda Ivancic
Posted (edited)

kupujem plasticne MEBLO lampe i lustere iz 70-tih, ako nekom skuplja prasinu neka se javi. zidne, stone i podnostojece, stagod....ovaj radslika11254328656.jpgMEBLO-nocna-luc_4d738e77d351b.jpgluc-Meblo_4ed1586c9e352.jpg

Edited by gazza1