ToniAdams Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 dobar je tekst i ima fini zakljucak Odakle onda ovolika popularnost alternativne medicine? Odgovor je krajnje jednostavan. Neuspesi alternativne medicine se ne evidentiraju nigde.
yolo Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 dobar je tekst i ima fini zakljucak Odakle onda ovolika popularnost alternativne medicine? Odgovor je krajnje jednostavan. Neuspesi alternativne medicine se ne evidentiraju nigde. vazi i obrnuto, narocito u srbiji...
duda Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 vazi i obrnuto, narocito u srbiji... a i globalno važi, još od pamtiveka ''liječniče, tvoje pogreške zemlja pokriva''
Lezilebovich Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 nije baš tako. od zvanične medicine se očekuje da pomogne i i 99% priča se o neuspelim slučajevima (nisu mi pomogli kod ovoga, mojoj komšinici nisu pomogli oko onoga, bratu su ... ), a uspešne su normalne i šta ima o tome da se priča. kod alternativne medicine je situacija obrnuta i priča se samo o slučajevima kada je to bilo uspešno.
gospa buba Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 nije baš tako. od zvanične medicine se očekuje da pomogne i i 99% priča se o neuspelim slučajevima (nisu mi pomogli kod ovoga, mojoj komšinici nisu pomogli oko onoga, bratu su ... ), a uspešne su normalne i šta ima o tome da se priča. kod alternativne medicine je situacija obrnuta i priča se samo o slučajevima kada je to bilo uspešno. pa mozda zato shto se, na kraju dana, negde duboko u sebi, niko ni ne chudi shto nije pomoglo
Weenie Pooh Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 A ima često i preklapanja, bude ljudi koji su rak lečili hemoterapijom i pritom pili biljni čaj neke Baba Vange, pa onda kad su u remisiji idu redom po televizijama i trube kako ih je čaj izlečio.
ToniAdams Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 vazi i obrnuto, narocito u srbiji... kako da ti recem, mislim da neces naci osobu koja vise sa tim ima iskustva od mene. sto me samo navodi da i sve ostale metode preispitujem, a ne slepo prihvatam.
Indy Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 nije baš tako. od zvanične medicine se očekuje da pomogne i i 99% priča se o neuspelim slučajevima (nisu mi pomogli kod ovoga, mojoj komšinici nisu pomogli oko onoga, bratu su ... ), a uspešne su normalne i šta ima o tome da se priča. kod alternativne medicine je situacija obrnuta i priča se samo o slučajevima kada je to bilo uspešno. Brao.
ToniAdams Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 superiska, plus povezani proizvodi, narukvica sa magnetima i anticelulit trenerka. sve skupa sjajan poklon za voljeno bice za dan zaljubljenih :)
dig_chohano Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Meni je najluđe što ove bat plagove valja Institut Mihajlo Pupin.
belch Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 b-rate pet soma za plag pa jel su oni normalni.
ToniAdams Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 ih, pa teslinu purpurnu plocu su valjali sa sertifikatom instituta vinča. nauka, baćo, ne zna za granice.
ToniAdams Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 b-rate pet soma za plag pa jel su oni normalni. +1 + Umetak se ne sme stavljati u vaginu.
Recommended Posts