January 18, 201510 yr dobar je tekst i ima fini zakljucak Odakle onda ovolika popularnost alternativne medicine? Odgovor je krajnje jednostavan. Neuspesi alternativne medicine se ne evidentiraju nigde.
January 18, 201510 yr dobar je tekst i ima fini zakljucak Odakle onda ovolika popularnost alternativne medicine? Odgovor je krajnje jednostavan. Neuspesi alternativne medicine se ne evidentiraju nigde. vazi i obrnuto, narocito u srbiji...
January 18, 201510 yr vazi i obrnuto, narocito u srbiji... a i globalno važi, još od pamtiveka ''liječniče, tvoje pogreške zemlja pokriva''
January 18, 201510 yr nije baš tako. od zvanične medicine se očekuje da pomogne i i 99% priča se o neuspelim slučajevima (nisu mi pomogli kod ovoga, mojoj komšinici nisu pomogli oko onoga, bratu su ... ), a uspešne su normalne i šta ima o tome da se priča. kod alternativne medicine je situacija obrnuta i priča se samo o slučajevima kada je to bilo uspešno.
January 18, 201510 yr nije baš tako. od zvanične medicine se očekuje da pomogne i i 99% priča se o neuspelim slučajevima (nisu mi pomogli kod ovoga, mojoj komšinici nisu pomogli oko onoga, bratu su ... ), a uspešne su normalne i šta ima o tome da se priča. kod alternativne medicine je situacija obrnuta i priča se samo o slučajevima kada je to bilo uspešno. pa mozda zato shto se, na kraju dana, negde duboko u sebi, niko ni ne chudi shto nije pomoglo
January 18, 201510 yr A ima često i preklapanja, bude ljudi koji su rak lečili hemoterapijom i pritom pili biljni čaj neke Baba Vange, pa onda kad su u remisiji idu redom po televizijama i trube kako ih je čaj izlečio.
January 18, 201510 yr vazi i obrnuto, narocito u srbiji... kako da ti recem, mislim da neces naci osobu koja vise sa tim ima iskustva od mene. sto me samo navodi da i sve ostale metode preispitujem, a ne slepo prihvatam.
January 18, 201510 yr nije baš tako. od zvanične medicine se očekuje da pomogne i i 99% priča se o neuspelim slučajevima (nisu mi pomogli kod ovoga, mojoj komšinici nisu pomogli oko onoga, bratu su ... ), a uspešne su normalne i šta ima o tome da se priča. kod alternativne medicine je situacija obrnuta i priča se samo o slučajevima kada je to bilo uspešno. Brao.
September 27, 20159 yr superiska, plus povezani proizvodi, narukvica sa magnetima i anticelulit trenerka. sve skupa sjajan poklon za voljeno bice za dan zaljubljenih :)
September 27, 20159 yr ih, pa teslinu purpurnu plocu su valjali sa sertifikatom instituta vinča. nauka, baćo, ne zna za granice.
September 27, 20159 yr b-rate pet soma za plag pa jel su oni normalni. +1 + Umetak se ne sme stavljati u vaginu.