Jump to content

Alternativna medicina

Featured Replies

dobar je tekst i ima fini zakljucak

Odakle onda ovolika popularnost alternativne medicine? Odgovor je krajnje jednostavan. Neuspesi alternativne medicine se ne evidentiraju nigde. 

dobar je tekst i ima fini zakljucak

Odakle onda ovolika popularnost alternativne medicine? Odgovor je krajnje jednostavan. Neuspesi alternativne medicine se ne evidentiraju nigde. 

vazi i obrnuto, narocito u srbiji...

a i globalno važi, još od pamtiveka

''liječniče, tvoje pogreške zemlja pokriva''

nije baš tako. od zvanične medicine se očekuje da pomogne i i 99% priča se o neuspelim slučajevima (nisu mi pomogli kod ovoga, mojoj komšinici nisu pomogli oko onoga, bratu su ... ),  a uspešne su normalne i šta ima o tome da se priča. kod alternativne medicine je situacija obrnuta i priča se samo o slučajevima kada je to bilo uspešno.

nije baš tako. od zvanične medicine se očekuje da pomogne i i 99% priča se o neuspelim slučajevima (nisu mi pomogli kod ovoga, mojoj komšinici nisu pomogli oko onoga, bratu su ... ),  a uspešne su normalne i šta ima o tome da se priča. kod alternativne medicine je situacija obrnuta i priča se samo o slučajevima kada je to bilo uspešno.

pa mozda zato shto se, na kraju dana, negde duboko u sebi, niko ni ne chudi shto nije pomoglo :unsure:

A ima često i preklapanja, bude ljudi koji su rak lečili hemoterapijom i pritom pili biljni čaj neke Baba Vange, pa onda kad su u remisiji idu redom po televizijama i trube kako ih je čaj izlečio.

kako da ti recem, mislim da neces naci osobu koja vise sa tim ima iskustva od mene.

sto me samo navodi da i sve ostale metode preispitujem, a ne slepo prihvatam.

Brao.

Q2htxvN.png?1

• 8 months later...

superiska, plus povezani proizvodi, narukvica sa magnetima i anticelulit trenerka.

sve skupa sjajan poklon za voljeno bice za dan zaljubljenih :)

Meni je najluđe što ove bat plagove valja Institut Mihajlo Pupin.

b-rate pet soma za plag pa jel su oni normalni. 

ih, pa teslinu purpurnu plocu su valjali sa sertifikatom instituta vinča.

nauka, baćo, ne zna za granice.

b-rate pet soma za plag pa jel su oni normalni. 

+1

+ Umetak se ne sme stavljati u vaginu.

:mad: