June 4, 20159 yr Konacno probao Zvezdu. Sa sirom je ok al nisam nesto pao na dupe. Generalno nisam ljubitelj pa ce me tesko burek sa sirom oduseviti. Sa mesom ima daleko bolji fil od Dalmatinske. Verovatno ce me mrzeti da cesto idem po 2.5 km tamo i nazad za dorucak al mi je ovo skroz ok varijanta nekad da svratim kad krenem na voznju. Edited June 4, 20159 yr by katamaran
June 11, 20159 yr Pekara Tijana, na pijaci u bloku 44. - odlican burek sa sirom. Svega 80 din. šta "80"? četvrt tepsije?
June 11, 20159 yr pa to je onda baš ok cena - s burekom je generalno teško pogrešiti (osm s mesom - jeo pre neki dan u sarajevskom, lole ribara - žešći zajeb, i potpuna antipreporuka)
June 11, 20159 yr E...to je ta pekarica koju sam već preporučivao više puta i pokušavao da objasnim položaj.Stvarno odličan i burek i pite.
June 15, 20159 yr kako se zove pekara preko puta marketa padina na čukaričkoj padini? pejsi i extragluv će ga znati. nije najbolji, al veoma ukusan sa sirom sam danas u njoj hasala. 85 kinte četvrt. Edited June 15, 20159 yr by ordi