Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Jutros namerno svratio kod Trpkovića na Zvezdari na burek, zavređuje svaki kompliment, iako sam davnašnji navijač klana Tomovski iz Mutapove :) Testo pečeno kako treba, slasno, alal vera.

Posted

Kad se otvara Trpkovic na Slaviji? Al' cu da se ozderem i napijem jogurta. Tecnog, naravno.

Posted
Kad se otvara Trpkovic na Slaviji? Al' cu da se ozderem i napijem jogurta. Tecnog, naravno.
Nisam siguran ali mislim da je vec od 6
Posted
Ispod Pančevca ima jedna tamo gde se prodaje ribolovačka oprema, tamo uzimam ranom zorom kad idem za gliste...
Probaj ćevap pitu (ako već nisi)...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)
I ja bih podržao taj predlog, a usput je. Ispod Pančevca ima jedna tamo gde se prodaje ribolovačka oprema, tamo uzimam ranom zorom kad idem za gliste - puno ljudi, puno prometa.
Udarim nekad šetnju, Tršćamskom do Tucovića pa sve do Lorenca... Trpkovići su odskora počeli i nedeljom da argatuju, i polako produžuju radno vreme, i uvode sve neke integralne stvari, pa đevrek s kulenomm bajagi "bez aditiva", kojih naravno ima svuda ali što se trće kad ih niko ne traži.Ponekad svratim na burek s nogu, i jeste da nije loš, ali je previše europski.(Za razliku od onog premasnog kod Čubure ono non-stop, to je sigurno u kolaboraciji s nekom kardiovaskualrnom klinikom ili dobijaju mesečnu apanažu iz Sremske Kamenice.)Ali, kad se oduzme prosečan treš od bureka koji liči na staru 'artiju, moram da se ponovim - Kirćanski pekara u Bulevaru, malo pre Lipovog Lada. Otvaraju se i pre šest, ako naiđe mušterija, iako se tada sudarate s ljudima koji unose plehove sa složenim delikatesima.Taj najprvi burek iz najprve tepsije, taj je najbolji. Edited by kud_genijalci
Posted
Udarim nekad šetnju, Tršćamskom do Tucovića pa sve do Lorenca... Trpkovići su odskora počeli i nedeljom da argatuju, i polako produžuju radno vreme, i uvode sve neke integralne stvari, pa đevrek s kulenomm bajagi "bez aditiva", kojih naravno ima svuda ali što se trće kad ih niko ne traži.Ali, kad se oduzme prosečan treš od bureka koji liči na staru 'artiju, moram da se ponovim - Kirćanski pekara u Bulevaru, malo pre Lipovog Lada. Otvaraju se i pre šest, ako naiđe mušterija, iako se tada sudarate s ljudima koji unose plehove sa složenim delikatesima.Taj najprvi burek iz najprve tepsije, taj je najbolji.
Kad pomenu Tršćansku, nedostaje mi gosn Boža i njegova pekara na ćošku sa Tucovićevom, imao je godinama carski hleb, a ni burek nije bio za bacanje.
  • 1 month later...
Posted

nikada, ali nikada u zivotu nisam jela bolji burek nego u subotaji. ne smem da napisem gde, da ne bih ugrozila mogucnost da mi se ponekad donese pola kile sa sirom.

Posted

verovatno smo jeli na istom mestu00-24h?

Posted

aaaaaaaaa nemojte mi s burekom od ranog jutra. jeste, lipa se zove valjda. ili lupetam najstrašnije.

Posted (edited)
verovatno smo jeli na istom mestu00-24h?
da, ali ne otkrivaj, plasim se sotoninog gneva.nutkali mi da probam i ostalo, ali ne. onaj sir, mekanica, kore ko baba moja sto je razvlacila, nigde zejtin da se oseti, a uz onaj specijalni pekarski jogurt, najblize dzispot radosti u poslednje vreme.uf. vidim sad otkriveno, bar nisam ja :D Edited by luba
Posted
onaj sir, mekanica, kore ko baba moja sto je razvlacila, nigde zejtin da se oseti, a uz onaj specijalni pekarski jogurt, najblize dzispot radosti u poslednje vreme.
:cry: idi u dupe.
Posted
:cry: idi u dupe.
izvini.al sad je i meni tako. uvek sam mrzela long-distance veze, ali ovu cu se truditi da sacuvam nekako.
Posted

tjah, vikend buregdžije. <_< niko da dođe radnim danom i ljudski se ukoka burekom sa:1. mesom lukom i biberom u "ohridu"2. sirom kod "mićka"

Posted (edited)

gnaaaagh!jede mi se!pre neki dan, da pohvalim, jeo vreo tek izašao burek u Mutapovoj, tačno pred zatvaranje. carevi.

Edited by assück
Posted

kod cede?nikad da se nadjem u pravo vreme na tome mestu.vikend buregdzije, tjah. ne znam odakle da pocnem.