Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
vodim vas na okretnicu 16. mesni nenadjebiv
Taj su ukinuli, ne ide više tuda.
Posted

Bio sam skoro za vikend u Nirnbergu i posto kod mene u okolisu nema toliko Turaka osim nesto kebabdzija, sve sam isplanirao, ali... Na dan puta domu svome, otisao "ujutro da se prosetam", ispesacio kraj uzduz i popreko, prevrnuo svaki kamen, ali turske pekare nigde. Umalo sam poklekao u turskom supermarketu i kupio neki u plasticnoj kesi. A i vise je izgledao kao neki puz sa sirom ili tako neka besmislica. Unesrecen, vracam se kod domacina na dorucak i sve priznajem i gde sam bio i sta sam radio. I kaze na to domacin: "ah, pa nemamo tursku pekaru u kraju". Nije ni cudo sto me poslednjih dana 'vata nostalgija...

Posted

Upropastio si mi glupu foru <_< Stavi đozle kad forumašiš.

Posted

:(sori, kad je o bureku, tu ne znam za salu.

Posted
mada i ovaj od sinoc u ruzveltovoj nije za baciti. a-а!
-_-
Posted

Pekara Kirćanski u Bulevaru, nema boljeg.

Posted

Pre nego sam nicim izazvan isao mesto smrti nevidljivogtm svratim do petrovica u zemunu i....nema sta--------- zakon...

Posted

mali biznis - agencija za alokaciju makedonaca sa burek skilovima.

Posted
Bio sam skoro za vikend u Nirnbergu i posto kod mene u okolisu nema toliko Turaka osim nesto kebabdzija, sve sam isplanirao, ali... Na dan puta domu svome, otisao "ujutro da se prosetam", ispesacio kraj uzduz i popreko, prevrnuo svaki kamen, ali turske pekare nigde. Umalo sam poklekao u turskom supermarketu i kupio neki u plasticnoj kesi. A i vise je izgledao kao neki puz sa sirom ili tako neka besmislica. Unesrecen, vracam se kod domacina na dorucak i sve priznajem i gde sam bio i sta sam radio. I kaze na to domacin: "ah, pa nemamo tursku pekaru u kraju". Nije ni cudo sto me poslednjih dana 'vata nostalgija...
turski burek (barem u .de, barem koji sam probao) nema mnogo dodirnih tacaka s nasim. ono sto mozes je da kupis u turskom supermarketu kore (jufka), sir onaj u konzervi i da ga il sam napravis, il bar gibanicunije to - to, al zaleci nostalgiju bar na nekoliko dana(il ako si antikuvar, overi lidl, katkada imaju neke grcke pite sa sirom rolovane kao puz - ako se prvo dooobro nalijes nekim ozbiljnim alkoholom, mozda uspes da se ubedis da je burek :) )
  • 1 month later...
Posted

Имам за сутра један логистички проблем. Треба негде на путу Сурчин-Вук-Борча да упецам неколико бурека са сиром за гладну дијаспору у налету. Депутација да буде минимална, биће мртви уморни, дакле нешто строго уз друм, може и Зрењанински, или одмах на потезу од испод парка код Вука па најдаље до Зире, ту иначе морамо да свратимо.Дакле нешто јако брзо, и близу друма, не мора да је прва а лига, само да је право и да има јогурта како ваља.

Posted (edited)

Blizu Vuka, kad krenes Ruzveltovom prema pancevcu, skrenes desno u Dimitrija Tucovica u pravcu gradske bolnice, par stotina metara od Ruzveltove, sa desne strane pekara Trpkovic, bese proverena vrednost.

Edited by Pera Zeka
Posted
Blizu Vuka, kad krenes Ruzveltovom prema pancevcu, skrenes desno u Dimitrija Tucovica u pravcu gradske bolnice, par stotina metara od Ruzveltove, sa desne strane pekara Trpkovic, bese proverena vrednost.
I ja bih podržao taj predlog, a usput je. Ispod Pančevca ima jedna tamo gde se prodaje ribolovačka oprema, tamo uzimam ranom zorom kad idem za gliste - puno ljudi, puno prometa.
Posted

Надгласан сам у скупштини. Бурек ће да се набави овде, па чим се истоваре, право за сто. Након добрих 22 сата путовања, боље за столом, уз остале баханалије које има да се наређају.

Posted

Sve mi to lici na sumnjivu nabavku bez tendera, al sta ces, nadglasan si. <_<