Čutura Posted June 16 Share Posted June 16 kojim bese danima stize sveza riba u metro? Link to comment
Eleniko Posted June 22 Share Posted June 22 12 hours ago, Tsai said: gde kupujete burratu u bg? silbo, maksima gorkog - spoljni obod kalenića bude i burata i buratina, kad je datum blizu isteka bude i poniženje 1 Link to comment
frederick Posted June 22 Share Posted June 22 Izvini gde na rubu Kalenica? Ja bezuspesno trazio. Link to comment
msv Posted June 24 Share Posted June 24 @frederick Na vratima ne piše Silbo nego Magica, pored je Dekin dućan Link to comment
Eleniko Posted June 24 Share Posted June 24 On 22. 6. 2024. at 18:03, frederick said: Izvini gde na rubu Kalenica? Ja bezuspesno trazio. Spoljni lokali u Maksima Gorkog, otprilike preko puta pekare Ranković +- 5m Link to comment
*edited by mod Posted August 12 Share Posted August 12 Jel ima negde Nduja u Beogradu? Link to comment
JakeBlues Posted August 12 Share Posted August 12 Ima jedna radnjica na Dorćolu gde je ima povremeno, drži je Italijan, koji ju je naravno zatvorio u avgustu i otišao na odmor. Tako da je odgovor : u prinicipu ima ali trenutno nema. (nije mi poznato da ima još negde) 2 Link to comment
ubibobi Posted August 13 Share Posted August 13 On 21. 6. 2024. at 20:23, Tsai said: gde kupujete burratu u bg? Nigde...i ja je tražim dugo već Link to comment
morgana Posted August 13 Share Posted August 13 23 hours ago, JakeBlues said: Ima jedna radnjica na Dorćolu gde je ima povremeno, drži je Italijan, koji ju je naravno zatvorio u avgustu i otišao na odmor. Tako da je odgovor : u prinicipu ima ali trenutno nema. (nije mi poznato da ima još negde) bijese sad u venizelosovoj (a ranije na uglu sa dj. jovanovica)? Link to comment
*edited by mod Posted August 13 Share Posted August 13 6 hours ago, ubibobi said: Nigde...i ja je tražim dugo već Zar ne pravi to bela reka već duže vreme? 1 Link to comment
JakeBlues Posted August 13 Share Posted August 13 57 minutes ago, morgana said: bijese sad u venizelosovoj (a ranije na uglu sa dj. jovanovica)? Jeste, upravo ta. 1 Link to comment
ubibobi Posted August 13 Share Posted August 13 1 hour ago, *edited by mod said: Zar ne pravi to bela reka već duže vreme? Iskreno ne znam, ovde kada mi se jede naručim iz restorana a gde god sam preko išao bilo je regularno da se kupi u marketima Link to comment
JakeBlues Posted August 13 Share Posted August 13 Mislim da burrata sir može da se nađe u Metrou, ona njihova "Chef" linija (za HoReCa tržište). Mislim da je bila i dimljena verzija. Having said that, čini mi se da su dosta smanjili asortiman italijanskih sireva i mesnih prerađevina za HoReCa u poslednjih godinu-dve, pa može biti da sad toga tamo nema, ali vredi proveriti. Link to comment
Recommended Posts