Skyhighatrist Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Ja ovu naručujem direktno od proizvođača, a igrom slučajnosti, on nešto radi sa restorančićem kuvane hrane kod mene u ulici, pa mi ostavi tamo, ja odem pokupim i platim (poslao me Vlada po robu, namig namig, samo keš, tačan iznos, nema račun, kasa i ostale trice). Mogu ti šerujem telefon, verujem da rade i delivery kuririma (pitanje je onda kol'ko ti je stalo, pošto skače cena, a ne prodaje drugačije nego u ovim pakovanjima, ja hteo da kupim fazon pola kile u rinfuzu, on reko jok, samo ovako). Ima i ljuta i slatka mlevena & obe sorte tucane. Poslednji put je bilo 180 kinti pakovanje ako se ne varam.
Jumanji Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 dimljena aleva paprika? video neko negde? ali fizichki video, poshto sam naruchila maksija, ali nisu doneli jer nema.sent from bubamotoU Veru ima, tamo kupujem.Ranije je bila ova, tj ove i ljuta i slatka, odlicnaA sada, vec drugi put kupujem ovu (bas pred Uskrs), nema ovih goreE nju imaju samo slatku. Obe su spanske, odlicne, i ova mala limencica je oko 500din, s tim sto traje, a ja je bas trosim.
Jumanji Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Ja ovu naručujem direktno od proizvođača, a igrom slučajnosti, on nešto radi sa restorančićem kuvane hrane kod mene u ulici, pa mi ostavi tamo, ja odem pokupim i platim (poslao me Vlada po robu, namig namig, samo keš, tačan iznos, nema račun, kasa i ostale trice). Mogu ti šerujem telefon, verujem da rade i delivery kuririma (pitanje je onda kol'ko ti je stalo, pošto skače cena, a ne prodaje drugačije nego u ovim pakovanjima, ja hteo da kupim fazon pola kile u rinfuzu, on reko jok, samo ovako). Ima i ljuta i slatka mlevena & obe sorte tucane. Poslednji put je bilo 180 kinti pakovanje ako se ne varam.Koliko je ovo pakovanje grama?I zasto je nema u slobodnoj prodaji? :(
Skyhighatrist Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 100gr, viđao sam je kojekuda (ako je pitanje zašto je nikad nigde nema u slobodnoj prodaji), sad je možda nestašica, štagaznam...
Jumanji Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Pronasla sam i njihov fb, mada nisu bas azurnihttps://m.facebook.com/paprikadimljena/
msv Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Nutella od 700 g snižena na 449 din. u Idei online do 23. maja
askeladden Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 28 minutes ago, msv said: Nutella od 700 g snižena na 449 din. u Idei online do 23. maja To kao da je heroin na popustu.
msv Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 1 hour ago, askeladden said: To kao da je heroin na popustu. Ma znam... Ustaše!
Jumanji Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 dimljena aleva paprika? video neko negde? ali fizichki video, poshto sam naruchila maksija, ali nisu doneli jer nema.sent from bubamotoNe znam da li si videla ovo što smo ti predložili Sky i ja, a evo pronasla sam ti u Univeru, imaju Kotanyi vise vrsta i pakovanja, cak je ona od 175g u teglici 500din,ne znam kakva je ali u odnosu na spansku vise nego duplo jeftinija.https://elakolije.rs/40010/polica/zacini-i-konzervansi
banatjanin Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Ima i ovo, nisam probao, ali su mi nahvalili. Proizvođač je Seosko blago
Jumanji Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Jest@Skyhighatrist ih je bas tu par postova gore predlozio
askeladden Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 19 minutes ago, nisam ja said: ja sam ovo danas kušao. Preziveo,sa ili bez posledica?
Recommended Posts