Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

na pijaci, kod seljosa, ako je u vencu, nije iz kine, sitan i neugledan takodje nije iz kine. 

Posted (edited)

da vas pitam... videla sam u miss chilliju nešto žuto okruglo, ja mislila to dinja, na slovo P je. kako se to zove i konzumira? tnx.

Edited by ordi
Posted

Pomelo?

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Za jelo.

Grubo, najsličniji po ukusu grejpfrutu.

Posted

evo, stavila sam u gugl i sviđa mi se. kaže da nije gorak kao grejp. 160 din kilo. pomelo, here I come! :D

Posted

Al' pazi, kad oljuštiš ono čudo veličine fudbalske lopte, dobiješ jestivi kliker

Posted (edited)

Tako je, kome smeta gorčina grejpfruta ovo je izbor.

renne preteruje, :)

Nije uvek tako, doduše nisam ni kupovao ove sezone, ne znam kakvi su? Možda su baš ti debelokošci.

Edited by Ras
Posted

Meni ništa posebno taj pomelo, draži mi ostali citrusi, ali probaj svakako @ordi

Posted
Al' pazi, kad oljuštiš ono čudo veličine fudbalske lopte, dobiješ jestivi kliker
Kumquat je unutra, koji kad ogulis dobijes jestivi balon

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Suvlji I blaži od grejpa. Meni je skroz ok.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

vi svi jeli, a ja juče saznam da to ima :huh:

Posted
vi svi jeli, a ja juče saznam da to ima :huh:
Bolje i juče nego sutra (malo).

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

na kilo pulmonela™ otprilike 200-250g kore. i iznutra krishke isto ljushti, nema potrebe da se to jede. divna vocka wub.png

suvlje od grejpa, nemoj da se iznenadish.

sent from bubamoto

Posted (edited)

jel nabo neko u nekom lancu kojim slucajem mandoru, to je kiparski citrus koji lici na mandarinu, a ima ukus pomorandze, i prodaju ga pod imenom mandarine, posto mandoru niko nece da kupi. sad im je sezona, probala sam mandarinu iz maksija, i dalje je mandarina, mandarina iz konzuma je takodje mandarina. ako provalite pomorandzu u mandarininom ogrtacu, bacite info gde. tenkju.

Edited by darling