March 1, 20205 yr na pijaci, kod seljosa, ako je u vencu, nije iz kine, sitan i neugledan takodje nije iz kine.
March 1, 20205 yr da vas pitam... videla sam u miss chilliju nešto žuto okruglo, ja mislila to dinja, na slovo P je. kako se to zove i konzumira? tnx. Edited March 1, 20205 yr by ordi
March 1, 20205 yr evo, stavila sam u gugl i sviđa mi se. kaže da nije gorak kao grejp. 160 din kilo. pomelo, here I come!
March 1, 20205 yr Tako je, kome smeta gorčina grejpfruta ovo je izbor. renne preteruje, Nije uvek tako, doduše nisam ni kupovao ove sezone, ne znam kakvi su? Možda su baš ti debelokošci. Edited March 1, 20205 yr by Ras
March 1, 20205 yr Al' pazi, kad oljuštiš ono čudo veličine fudbalske lopte, dobiješ jestivi klikerKumquat je unutra, koji kad ogulis dobijes jestivi balonInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 1, 20205 yr vi svi jeli, a ja juče saznam da to ima Bolje i juče nego sutra (malo).Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 2, 20205 yr Al' pazi, kad oljuštiš ono čudo veličine fudbalske lopte, dobiješ jestivi klikerna kilo pulmonela otprilike 200-250g kore. i iznutra krishke isto ljushti, nema potrebe da se to jede. divna vocka suvlje od grejpa, nemoj da se iznenadish. sent from bubamoto
March 7, 20205 yr jel nabo neko u nekom lancu kojim slucajem mandoru, to je kiparski citrus koji lici na mandarinu, a ima ukus pomorandze, i prodaju ga pod imenom mandarine, posto mandoru niko nece da kupi. sad im je sezona, probala sam mandarinu iz maksija, i dalje je mandarina, mandarina iz konzuma je takodje mandarina. ako provalite pomorandzu u mandarininom ogrtacu, bacite info gde. tenkju. Edited March 7, 20205 yr by darling