darling Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 na pijaci, kod seljosa, ako je u vencu, nije iz kine, sitan i neugledan takodje nije iz kine.
ordi Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 (edited) da vas pitam... videla sam u miss chilliju nešto žuto okruglo, ja mislila to dinja, na slovo P je. kako se to zove i konzumira? tnx. Edited March 1, 2020 by ordi
ordi Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 evo, stavila sam u gugl i sviđa mi se. kaže da nije gorak kao grejp. 160 din kilo. pomelo, here I come!
renne Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Al' pazi, kad oljuštiš ono čudo veličine fudbalske lopte, dobiješ jestivi kliker
Ras Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 (edited) Tako je, kome smeta gorčina grejpfruta ovo je izbor. renne preteruje, Nije uvek tako, doduše nisam ni kupovao ove sezone, ne znam kakvi su? Možda su baš ti debelokošci. Edited March 1, 2020 by Ras
mraki Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Meni ništa posebno taj pomelo, draži mi ostali citrusi, ali probaj svakako @ordi
mlatko Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Al' pazi, kad oljuštiš ono čudo veličine fudbalske lopte, dobiješ jestivi klikerKumquat je unutra, koji kad ogulis dobijes jestivi balonInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
*edited by mod Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Suvlji I blaži od grejpa. Meni je skroz ok. Sent from my H3213 using Tapatalk
mlatko Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 vi svi jeli, a ja juče saznam da to ima Bolje i juče nego sutra (malo).Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gospa buba Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Al' pazi, kad oljuštiš ono čudo veličine fudbalske lopte, dobiješ jestivi klikerna kilo pulmonela otprilike 200-250g kore. i iznutra krishke isto ljushti, nema potrebe da se to jede. divna vocka suvlje od grejpa, nemoj da se iznenadish. sent from bubamoto
darling Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 (edited) jel nabo neko u nekom lancu kojim slucajem mandoru, to je kiparski citrus koji lici na mandarinu, a ima ukus pomorandze, i prodaju ga pod imenom mandarine, posto mandoru niko nece da kupi. sad im je sezona, probala sam mandarinu iz maksija, i dalje je mandarina, mandarina iz konzuma je takodje mandarina. ako provalite pomorandzu u mandarininom ogrtacu, bacite info gde. tenkju. Edited March 7, 2020 by darling
Recommended Posts