Frank Pembleton Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Ma to sa mašću i gustinom su sve marketinški trikovi, nije sav kvalitet jogurta u masnoći, pitanje je da li i zapravo ima toliko...Ali ljudima to lepo zvuči, kao eto... ... Shiit has hit the fan...
duda Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 ja sam davno odustala od bilo kakvog jogurta, sve mi to ima nekako čudan ukus sad sama kiselim mleko i znam da je to sigurno prirodan probiotik i da su bakterije koje unutra jedu laktozu prave samo je potanje startera, on mora biti isto prirodan, sa pavlakom se recimo dobije nekakvo kiselo mleko koje se razvači ne dopada mi se ja kiselim sa kozijim kiselim mlekom sa stare planine (ima da se kupi )
Bambula Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Svaki jogurt je "doteran".Jednostavno te velike mlekare ne mogu da uticu na otkup pa su sirovine svakakve.Nekad ima vise, nekad manje masnoce od deklarisane i sve je to normalno.Problem je kad pokusavaju da drze konstantnu masnocu. Sve to zavisi od laktacije, cak i domace mleko u laktaciji moze da fobaci i do 9% masnoce, a moze da padne i ispod 2% na kraju laktacije. Al to je i car mlecnih proizvoda, sto retko kad budu identicni.
mraki Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 (edited) Jel se samo meni čini, ili su cene po marketima zadnjih meseci baš dosta skočile? Ono, slabo pamtim cene pojedinačnih artikala, ali čini mi se da za neku prosečnu nabavku treba znatno više... Edited February 26, 2020 by mraki
pacey defender Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Tražim ono semenje raznih bilja da puste klice. Gde to može da se nabavi? Dakle, ne gotove klice, nego baš za uzgajanje od nule u tegli. Pre par godina sam iz uzimao u Tempu.
pacey defender Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 13 minutes ago, darling said: ovo? E, baš to. Hvala. Lucerka je super.
Jumanji Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Mmmm lucerka i mungo. Mogla bih i ja da se reaktiviram.
Frank Pembleton Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 A šta se radi sa ovim? ... Shiit has hit the fan...
mlatko Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Klica seInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
renne Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 A šta se radi sa ovim? ... Shiit has hit the fan... Baca se u đubar
pacey defender Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 On 28.2.2020. at 19:51, mlatko said: Klica se Bravo, odgovor je tačan. Drugom takmičaru želimo više sreće i ukusniju, raznovrsniju i zdraviju ishranu u narednom izvlačenju. On 28.2.2020. at 20:00, renne said: Baca se u đubar
*edited by mod Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Gde u Beogradu naći beli luk koji nije iz Kine? Sent from my H3213 using Tapatalk
Recommended Posts