magnolia Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 On 24.1.2020. at 22:46, gospa buba said: edip. orzo, jesu to ona zrnca? u veru ima sigurno, ako je to. Da! Vero Hvala!
Jumanji Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Kako ovo prolece izmamilo na razne akrivnosti, hvala mu bas mi je prijalo, setim se napokon da prosetam i do Amana, pored koga nikako inace ne prolazim po Zapis Tare i.... nemaaaa :(Kazu ne saradjuju vise sa njima :(Dobro, bar se nisam navukla posto jos uvek nisam probala -.-A gde ih bese ono ima? [mention=12]ordi[/mention] help!
pacey defender Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Zavisi šta od Zapiša Tare. Kiselo mleko ima u Idei
Jumanji Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Nekako mi je logicno da gde ima jednog proizvoda ima valjda i drugog hmmm
ordi Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 4 hours ago, Jumanji said: Kako ovo prolece izmamilo na razne akrivnosti, hvala mu bas mi je prijalo, setim se napokon da prosetam i do Amana, pored koga nikako inace ne prolazim po Zapis Tare i.... nemaaaa :( Kazu ne saradjuju vise sa njima :( Dobro, bar se nisam navukla posto jos uvek nisam probala -.- A gde ih bese ono ima? [mention=12]ordi[/mention] help! Miss Chilli
James Marshall Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Ima li neko neku preporuku za kupovanje čajeva u rinfuzu, može i onlajn naručivanje.
ajgor Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 5 hours ago, James Marshall said: Ima li neko neku preporuku za kupovanje čajeva u rinfuzu, može i onlajn naručivanje. Online zasigurno radi smalltree.rs, u Beogradu imaju i štand u Ušću i čajdžinicu sa prodajom u Svetog Save, Kuća čaja nema online prodaju, samo čajdžinicu sa prodajom u Golsvortijevoj. Nemam iskustva sa naručivanjem iz inostranstva, svoje zalihe redovno dopunjujem neposredno u Ljubljani (www.cha.si).
James Marshall Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Pa i ja u Pešti, ali ajde reko da vidim kako stoje naši. Ronenfelt (domaći predstavnik) ima neku usku paletu zaista odličnih i zaista skupih rinfuza.
James Marshall Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Izvinjavam se na nepristojnosti, hvala @ajgor na odgovoru
darling Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 (edited) jeste primetili kako su maksiji prazniji u zadnjih nekoliko nedelja? mislila sam da je to samo u mom sugavom, al vidim ovih dana da ni u luksuznim maksijima nije bolja situacija, praznjikave police, rupe u asortimanu. od ovog sto jedem, nema vise leblebija u konzervi, nema ni mleka za kafu. dal je to znak necega, il samo kamioni s robom nisu istovareni na vreme. ili telekom kupuje maksi. il tako nesto. Edited February 3, 2020 by darling
Ravanelli Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 murar je imao teoriju da neki turci preuzimaju maksi a murar ima uvek 100% tacne info
JakeBlues Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Primećeno za MAXI. A primećujem da sve veći broj radnji koje su radile od 08-20h sada rade 08-17h.
Recommended Posts