January 26, 20205 yr On 24.1.2020. at 22:46, gospa buba said: edip. orzo, jesu to ona zrnca? u veru ima sigurno, ako je to. Da! Vero Hvala!
February 1, 20205 yr Kako ovo prolece izmamilo na razne akrivnosti, hvala mu bas mi je prijalo, setim se napokon da prosetam i do Amana, pored koga nikako inace ne prolazim po Zapis Tare i.... nemaaaa :(Kazu ne saradjuju vise sa njima :(Dobro, bar se nisam navukla posto jos uvek nisam probala -.-A gde ih bese ono ima? [mention=12]ordi[/mention] help!
February 1, 20205 yr 4 hours ago, Jumanji said: Kako ovo prolece izmamilo na razne akrivnosti, hvala mu bas mi je prijalo, setim se napokon da prosetam i do Amana, pored koga nikako inace ne prolazim po Zapis Tare i.... nemaaaa :( Kazu ne saradjuju vise sa njima :( Dobro, bar se nisam navukla posto jos uvek nisam probala -.- A gde ih bese ono ima? [mention=12]ordi[/mention] help! Miss Chilli
February 3, 20205 yr Ima li neko neku preporuku za kupovanje čajeva u rinfuzu, može i onlajn naručivanje.
February 3, 20205 yr 5 hours ago, James Marshall said: Ima li neko neku preporuku za kupovanje čajeva u rinfuzu, može i onlajn naručivanje. Online zasigurno radi smalltree.rs, u Beogradu imaju i štand u Ušću i čajdžinicu sa prodajom u Svetog Save, Kuća čaja nema online prodaju, samo čajdžinicu sa prodajom u Golsvortijevoj. Nemam iskustva sa naručivanjem iz inostranstva, svoje zalihe redovno dopunjujem neposredno u Ljubljani (www.cha.si).
February 3, 20205 yr Pa i ja u Pešti, ali ajde reko da vidim kako stoje naši. Ronenfelt (domaći predstavnik) ima neku usku paletu zaista odličnih i zaista skupih rinfuza.
February 3, 20205 yr jeste primetili kako su maksiji prazniji u zadnjih nekoliko nedelja? mislila sam da je to samo u mom sugavom, al vidim ovih dana da ni u luksuznim maksijima nije bolja situacija, praznjikave police, rupe u asortimanu. od ovog sto jedem, nema vise leblebija u konzervi, nema ni mleka za kafu. dal je to znak necega, il samo kamioni s robom nisu istovareni na vreme. ili telekom kupuje maksi. il tako nesto. Edited February 3, 20205 yr by darling
February 3, 20205 yr murar je imao teoriju da neki turci preuzimaju maksi a murar ima uvek 100% tacne info
February 3, 20205 yr Primećeno za MAXI. A primećujem da sve veći broj radnji koje su radile od 08-20h sada rade 08-17h.