January 3, 20205 yr 2 hours ago, darling said: negde sam nabasala na info da bi spar kupio aman. sto bi to bilo dobro. Šta god, samo da prestane da im smrdi po radnjama...
January 3, 20205 yr Taj Špar dolazi duže nego što su dolazili Ikea i Lidl zajedno. Predhodna verzija je bila da preuzimaju Merkator S, što je zvučalo logičnije. Za ovo ne verujem da je istina.
January 4, 20205 yr 19 hours ago, Mil@n said: Šta god, samo da prestane da im smrdi po radnjama... Ali neverovatno je da im u svakoj radnji isto smrdi.
January 4, 20205 yr 22 hours ago, Frank Pembleton said: Izgleda da je Spar zainteresovan više za "ozbiljnije" Merkator i Idea ... Shiit has hit the fan... a spar je varijanta linde?
January 4, 20205 yr 38 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a spar je varijanta linde? nije, spar je lanac za srednju klasu, ko merkis nekad, al bogatije.
January 4, 20205 yr u mojoj glavi je spar ko bila, i logoi su im slicni. spar u cro i slo je bas bogata radnja, ono, ko da si na zapadu, ima svega. Edited January 4, 20205 yr by darling
January 4, 20205 yr treci aman a maramica nema. ovo ce da bude afera ko senf i domaci majonez. vi mene izmishljavate i sad sam bash tuzna sent from bubamoto
January 4, 20205 yr Billa je valjda isto što i Rewe, zavisno od tržišta se zovu drugačije. Ne znam za ponudu ali nisu diskontni tip, logo im baš i nije sličan Sparovom. edit: da nije ovaj Spar? Edited January 4, 20205 yr by mraki
January 4, 20205 yr ma mislim, crveno, kratka rec, 4, 5, slova, zuto crvene kese, bljesti mi u glavi na slicno. Edited January 4, 20205 yr by darling
January 4, 20205 yr 4 minutes ago, darling said: ma mislim, crveno, kratka rec, 4, 5, slova, zuto crvene kese, bljesti mi u glavi na slicno. Pa da, Billa. Spar sa druge strane...