Mil@n Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 2 hours ago, darling said: negde sam nabasala na info da bi spar kupio aman. sto bi to bilo dobro. Šta god, samo da prestane da im smrdi po radnjama...
mraki Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Taj Špar dolazi duže nego što su dolazili Ikea i Lidl zajedno. Predhodna verzija je bila da preuzimaju Merkator S, što je zvučalo logičnije. Za ovo ne verujem da je istina.
zorglub Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 19 hours ago, Mil@n said: Šta god, samo da prestane da im smrdi po radnjama... Ali neverovatno je da im u svakoj radnji isto smrdi.
renne Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Prezidet mlečna slatka pavlaka viđena i u maksiju za 352 dinara
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 22 hours ago, Frank Pembleton said: Izgleda da je Spar zainteresovan više za "ozbiljnije" Merkator i Idea ... Shiit has hit the fan... a spar je varijanta linde?
darling Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 38 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a spar je varijanta linde? nije, spar je lanac za srednju klasu, ko merkis nekad, al bogatije.
darling Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 (edited) u mojoj glavi je spar ko bila, i logoi su im slicni. spar u cro i slo je bas bogata radnja, ono, ko da si na zapadu, ima svega. Edited January 4, 2020 by darling
gospa buba Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 treci aman a maramica nema. ovo ce da bude afera ko senf i domaci majonez. vi mene izmishljavate i sad sam bash tuzna sent from bubamoto
mraki Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 (edited) Billa je valjda isto što i Rewe, zavisno od tržišta se zovu drugačije. Ne znam za ponudu ali nisu diskontni tip, logo im baš i nije sličan Sparovom. edit: da nije ovaj Spar? Edited January 4, 2020 by mraki
darling Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 (edited) ma mislim, crveno, kratka rec, 4, 5, slova, zuto crvene kese, bljesti mi u glavi na slicno. Edited January 4, 2020 by darling
mraki Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 4 minutes ago, darling said: ma mislim, crveno, kratka rec, 4, 5, slova, zuto crvene kese, bljesti mi u glavi na slicno. Pa da, Billa. Spar sa druge strane...
Recommended Posts