darling Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 (edited) koliko napravis od smese. ja pravim male i to mi je jedan od tapasa na arapskoj veceri na kojoj ima i svega ostalog. ono, u fazonu sam da ako nas ima 3, 4, na jednom tanjiru ce biti i falafeli iz jedne kese. da je samo falafel sendvic, bilo bi mi za dvoje. da mi je ceo obrok samo falafel bez icega, pojela bih sama celu smesu. Edited November 2, 2019 by darling
maheem Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Falafelom ćeš me falafelom ću te. Frank kad ubode pitanje ko u vicu kolko si supe pojeo, ovoliko parče. Sad sam gladan gulp :(
Frank Pembleton Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Ok mozgovi...Računao sam da su gotove kuglice, zato sam pitao koliko ih ima... ... Shiit has hit the fan...
Tvrdica Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 3 hours ago, Frank Pembleton said: Koliko komata ima tu? ... Shiit has hit the fan... Пише на кеси 13 до 15 комата.
Frank Pembleton Posted November 2, 2019 Posted November 2, 2019 Пише на кеси 13 до 15 комата. Pa i meni se činilo da vidim neke cifre, al moram paziti kako se izražavam... ... Shiit has hit the fan...
darling Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 jesam umislila il je stvarno nestasica zaledjenih visanja? ne vidim ih, nije da intenzivno trazim, al kad god sam se masila da kupim, nije ih bilo. ni u onom mom organic snacku ne dizu slusalicu. sta je to, dal hara neka frozen fruit mafija?
gospa buba Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 dve godine je sigurno kriza sa vishnjama, radjaju kao lude ali nisu u kategoriji i ne otkupljuju se. i kod srba i kod hrvata.sent from bubamoto
darling Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 znacu, zuti kolac s visnjama postaje egzotika. damn, bas kad sam se navukla na visnje. da se jadna na govno navucem, i govno bi se jadno osusilo...
Frank Pembleton Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Moja žena kaže da je sve ok...Mi to u radnji odgovarajućeg imena Eskimče...Sad ću da naručim koljač sa višljama za vikenad! ... Shiit has hit the fan...
pacey defender Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 (edited) U vezi čubrice - kapiram Pavlovljevljejevljev rezon, zajebano je kada se nađeš u sredini u kojoj se začin koristi u svakoj prilici. Jednom sam imao takav problem sa svežim korijanderom. (znam, za neke je ovo blasfemija, ali meni nikako ne odgovara list korijandera. seme mi je skroz ok). Fora sa čubricom je što je treba koristiti umereno. Evo recepta koji sam napravio pre par dana. Improvizacija u hodu koja je uspela. 3 bataka sa koskom bacio na malo ulja na kratko prženje sa obe strane, samo da dobije boju. Dodao šampinjone i crni luk na 5 minuta, a potom bundevu, šargarepu, krompir, patlidžan. Nalio vrelom vodom da se ukuva 20 minuta. Dodao sam tikvicu u tom periodu. Od začina koristio sam neke domaće varijante (mlevena usoljena paprika, domaći suvi začin). Onda sam odlio veći deo supice a u pleh za rernu presuo suve sastojke i to malo supice, obazrivo dodao čubricu i jedan zavrtaj karija . To se zapeklo pola sata i bilo spremno da se smaže. Evo, ćerka zvanično probala kari i čubricu. Ako može ona, možete i vi Edited November 7, 2019 by pacey defender
darling Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 (edited) nema nigde dobrog marcipana, mozes da kupis ono sto ima. u maksiju ima delezovog marcipana s 50 posto badema, na pijaci ima zentisa, on je par posto vise badema, i to je to. na pijaci ima i madjarskog marcipana, al je bljak, preslatko, s malo badema. i naravno tetka savet: cero, napravi sama Edited November 11, 2019 by darling
Jumanji Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 Po nekim ste temama pisali, ali ko ce sad to da pronadje, o dobrom kupovnom ajvaru.Koleginica me pitala da li znam da neki valja, nece Bakinu tajnu kaze slan joj je previse
Recommended Posts