Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Na početku Bežanijske, čini mi se...
Turković

... Shiit has hit the fan...

• Replies 7.2k
  • Views 673.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

jes

Nemoj jesti Asku, 'de će ti duša (ah da, duša ne postoji -ignoriši pitanje) ali pusti je bar malo da proživi  :sad:

On ‎13‎.‎10‎.‎2019 at 8:30, darling said:

u moravi u georgi dimitrovoj?! 

Kilo maka za g-đicu!

Kotlete (jagnjeće) imaju skoro svakog dana, a sami su apostrofirali utorak, četvrtak i petak. Količine su ograničene, pa je najbolje tražiti ranije ujutru (roba im stiže oko 9č), ili rezervisati.

1400 din/kg

Edited by Ras

22 minutes ago, Ras said:

Kilo maka za g-đicu!

;)

Edited by darling

Nema gđice više. 

Gospodžetina bre. 

Pardon, za g-đu!

2 hours ago, renne said:

@svashtabezneshto

mamin na akciji u maksiju

hvaaaalaa :)

(prekjuče sam gledala, bila teglica 700+ rsd, to je baš baš bezobrazno skupo)

7 hours ago, nisam ja said:

Nema gđice više. 

Gospodžetina bre. 

A vidim ja nešto se upristojila u zadnje vreme, znaći gospodar počeo da prevaspitava.

Ako...

I rezultat:

spacer.png

Kotleti na kratko na tiganj, pa u rernu sa krompirom na manje od sat vremena - so, biber i ruzmarin (suvi, nisam imao svežeg). Na tiganju pripremio sos od crnog i belog luka i zelenog što mi se našlo pri ruci: peršun, nana i bosiljak. Zgusnuo sa malo brašna. Paralelno ispekao patlidžan, začinio, usitnio i narendao feta sir.

On 18.10.2019. at 18:01, Jeremija said:

A vidim ja nešto se upristojila u zadnje vreme, znaći gospodar počeo da prevaspitava.

Ako...

pusi kurac.

Iju!

... Shiit has hit the fan...

@Ras spremse ti opet za Barajevo, nema u marketima kolko vidim, ja danas uzela za probu teglicu ljutog. fantazija! 450 din.

2019-10-20 18.54.15.png

Da, treba da odem po zimnicu, ali nikako da se kalendar posloži kako valja. I ne u Barajevo :)