Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Pisao i pre, pa da ponovim
Premia domaći ljuti ajvar je odličan, pogotovo po akcijskoj ceni od 279

Jel to od pečenih? 

Jeste

e baš sutra ujutru idem u maxi po kapar pa da pazarim i teglu tog ajvara. nije mnogo ljut? ne smem ako je previše.

Nije mnogo. A ima i skroz blaga verzija

Nije me mrzelo da odem do Amana po Zapis Tare.

Probao sam kiselo mleko, blažeg je ukusa (manje kiselo) od Imlekovog koje obično kupujem i tekstura mu je bliža onome što bih nazvao domaćim. Zadovoljan.

Uzeo sam i "mladi kajmak" da probam, pakovanje od oko 200 grama, cena mu nije baš nežna, oko 1400 din/kg. Jeste mlad, blagog, neutralnog ukusa i kremaste teksture, ali me ipak ostavlja ravnodušnim.

Istina je da nisam siguran ni da mi danas daju "pravi" kajmak da bih bio sposoban da ga prepoznam :(

Ja sam kušao zapis tare samo kroz crnu ovcu. Bio u maksiju neki dan. Nema. 

Nema u Maksiju, mislim da su upućeni pisali o tome onomad - ni ja nisam viđao.

Na drugi ugriz, kajmak je malo bolji.

On 16.9.2019. at 19:34, decak Kejt said:

slatka pavlaka alert! 

President mlecna pavlaka u Maxiju ispod Zvezdinog stadiona!

danas u rodi pazario 2x500, president. slucajno video.

Nema u Maksiju, mislim da su upućeni pisali o tome onomad - ni ja nisam viđao.

Na drugi ugriz, kajmak je malo bolji.

Na drugi ugriz [emoji3]

Pa kupi kajmak na pijaci, m?

Kad dodjem kuci setim se Zapisa isuse.gif i tako vec treci dan. A nazalost ne prolazim sa te strane gde je Aman, a blizu je, tako da sam stavila u podsetnik. Pametan pise [emoji41]

Mada i onaj Cilli market, kako bese, tu je negde u kraju, zlu ne trebalo.

Čini se da je to na pijaci manje kajmak od onoga što pakuju u industriji i da treba probati 7 miliona uzoraka ne bi li pronašao neki dobar. Demotivisan sam.

Chilli imaš u Ratka Mitrovića, Ace Joksimovića i u Vodovodskoj.

Ne znam ima li Orašac Zapis Tare, taj lanac isto svačega dobrog ima, nego mi nikako nije usput.

Ima Miss Chilli radnje i u Barajevu, gledao pre neko veče. Ima da krenem po jogurt u Barajevo kao Ivy na Zlu Kolatu!

Edited by Ras

:lolol:

Jebo vas Aman. Neke 2014. ili 2015 devojka i ja živeli na Altini. I odmah tu pored njene zgrade, na samom ulazu u slavnu altinu, bila velika samoposluga. I stalno dolazimo nas dvoje po sosnovne potrepštine. I kupujemo sušeni paradajz u teglicama ( mislim da je bio onaj nestali Amfisa) i Vidimo da ga nema više na polici. I Pitamo Prodavca na kasi: Nama više sušenog paradajza, kad stiže opet?

-A on odgovara: Ne znam, to samo vas dvoje kupujete.

Stoga, jebala vas popara i Aman više te glupe prodavnice!!!