nezvanova Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 U zr bude sredom i subotom u univeru. Ja sam nabavljala jedno vreme redovno i kuvala bujon zbog kalcijuma, samo od kostiju u zeleni. Sad nisam neko vreme pravila, ali dobro si me podsetio. Dakle, moglo bi biti i kod vas, samo pitaj kojim danima dobijaju...
nezvanova Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 On 28.3.2019. at 16:43, Host said: Ja sam u Veru kupio marinirane incune koji odgovaraju opisu. Dobro sam ih oprao, osusio, obilno posolio i ostavio preko noci da so izvuce vodu i malo ih konzervira. Sutradan sklonio visak soli i ubacio u dobro mulje. Bili su bolji od najskupljih kupovnih. Uglavnom ih koristim kao dodatak da pojacam umami nekim jelima (npr. super idu u sporo kuvajuci bolonjez) i za puttanescu. nadam se da ce biti dobri... stavila sam malo i kapara, a ostalo uradila po tvom uputstvu. javim kada probam, lici mi da ce biti odlicno! fala
ToniAdams Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 50 minutes ago, Host said: Eto, spremila si kombo za puttanescu. Sitno seckani incuni i krupno seceni kapar i masline se proprze na mulju ugrejanom sa tucanom paprikom i blukom (*), doda se pelat i krcka desetak minuta. U to na minut al dente spagete, odozgo persun. Moze i neka druga vutra, ja stavljam persun da doda malo svezine. (*) bluk presecen na pola u mulje, pa izvadjen pre dodavanja pelata. Moze i sitno seckan pa da ostane u sosu. @ivy: jel moze da se nadje testenina tvoje sestre van Novog Sada? e, aj mi stavi mrdalicu u avatar
ivy Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 @Host nazalost ne jos..tek su krenuli,bukvalno pre mesec dana, pa se jos organizuju i pohvatavaju sta/kako..ali ima ambicija
maheem Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 (edited) @Host imaš ove http://www.pastai.rs/ po većim lancima a verovatno možeš i da ih kontaktiraš da ti pošalju kurirskom Edited April 5, 2019 by maheem
nisam ja Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Ja da prijavim senf iz lidla kao baš dobar. Piše pikant, al se komotno jede. Što me podseća da u fridžu imam kanticu senfa iz metroa. Al tog kad kušaš tačno dve igle probodu iz usta, kroz nos i oči u mozak.
renne Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Odličan miks pečuraka u LIdlu I raviole sa sirom i tartufima i više nego solidan čedar sir
Frank Pembleton Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 1 hour ago, renne said: Odličan miks pečuraka u LIdlu I raviole sa sirom i tartufima i više nego solidan čedar sir Tartufi ima se može se...
Jumanji Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 I u Maxiju imate u teglici (Delhaize) mariniran mix sumskih pecurki, odlicne su
Ras Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 On 20.3.2019. at 16:49, ivy said: U Novom Sadu se otvorila radnjica sa testeninama sa paradajzom,spanatom,crnim susamom..imaju i od heljde,spelte i svasta nesto preko puta Riblje pijace Trg Republike 19 https://www.facebook.com/fuzijatestenine/ Stvarno sam se radovao susretu sa tvojom sestrom, ali je zapalila u 5 ☹️
ivy Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 a jbga za sada radi ona sama a i pijaca je do 5 pa je tu dok je pijaca
Recommended Posts