zorglub Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 13 hours ago, Jumanji said: ja ga kupujem, zeleni sa jasminom divan je, odlican i crni sa vanilom, ali mu je cena oko 360 din Zeleni + Jasmin Delez, ne izlazim iz kuće brez nj. ~270RSD u Maxiju.
zorglub Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 (edited) Čaj je odličan - od kad ga pijem ujutru, prvu kafu sam pomerio na oko 13h, tj. posle ručka/užine, pa je tako postala i jedina (uglavnom). Ostaje činjenica da sam tea noob, te da nisam probao one iz kuće čaja. Edited March 19, 2019 by zorglub
Jumanji Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Kuca caja ima sjajne stvarno, ali je daleko.Dovijam se za kafu, za ratluk sve po gradu se lomatam, e za caj kada odem u Biospajz pa mi je KČ blizu
zorglub Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 1 hour ago, Host said: Brate, kako zapalis jutarnju uz caj? Ne zapalim, čekam kafu posle ručka (odoh upravo). Ovaj uopšte ne izgleda kao ostali praškasti iz prodavnice, lepo se vide osušeni listovi + za razliku od ostalih iz "serije" nema aroma i ostalih gluposti, samo zeleni čaj 97% + jasmin 3%.
ivy Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 U Novom Sadu se otvorila radnjica sa testeninama sa paradajzom,spanatom,crnim susamom..imaju i od heljde,spelte i svasta nesto preko puta Riblje pijace Trg Republike 19 https://www.facebook.com/fuzijatestenine/
ivy Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 to pravi moja sister pa reko da reklamiram iako mi je truba da reklamiran nesto sto ne jedem ali mozda nekom bude zanimljivo jer je inace zanimljiva ideja i neobican proizvod danas sam decku kuvala svezu testeninu sa konopljom,to jos nemaju u prodaji, probala sam zalogaj i skroz je zanimljivo rasta pasta
Bujodrag Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 4 hours ago, ivy said: (......) rasta pasta Dobar slogan za reklamu
svashtabezneshto Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 3 hours ago, renne said: @svashtabezneshto mamin ajvar na akciji u maksiju hvala renne danas ćemo overiti.
Recommended Posts