Jumanji Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Pamtim sve cene, znam u dinar u pet- šest marketa koje posećujem (plus sve cene sa jelovnika u Dž), a inače kupovina za oko 6 do 8 hiljada uvekSvaka cast :klanjam se:Ja imam toliko toga na pameti (mulitasking woman [emoji41]) ali to pojma nemam, ako ne racunam ono uobicajeno u Maxiju..
renne Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Ima lidlovih pestoa danas u velikim količinama, i parmezana i svega I ovaj viski za sedamsto kinte uopšte nije hrđav
darling Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 jel kupovao neko kod ovih? http://www.organic-snack.rs/kategorija-proizvoda/organsko-voce/ dobro izgleda, povoljne cene.
beyoncé Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 u kom lidlu mogu da se nađu ovi šatro italijanski sladoledi i sl?
maheem Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 je l ima ovaj haagen dazs za siromasne kod nas u lidlu?
Jumanji Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 jel kupovao neko kod ovih? http://www.organic-snack.rs/kategorija-proizvoda/organsko-voce/ dobro izgleda, povoljne cene.Mmmmm ovo deluje bas zanimljivo
Moća Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ja bio pre par dana da uhvatim italijansku akciju i sladoled rasprodat, lazanje isto :( Uzeo sam one sarene testenine i crveni pesto sos pa mi sad treba neki recept sta da smutim sa tim.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
darling Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 (edited) On 4.3.2019. at 17:33, darling said: http://www.organic-snack.rs/kategorija-proizvoda/organsko-voce/ udaram sil of apruval za ove smut oprejtore. kako je na slikama i kako pise, tako je. donose na vrata, besplatna dostava za bg ako je fiskalni racun iznad 1500 dinara (nas nekoliko se udruzilo), koji takodje isporucuju prilikom isporuke isporuke. sva sam plava od borovnica Edited March 8, 2019 by darling
mraki Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 (edited) On 8.3.2019. at 9:26, darling said: udaram sil of apruval za ove smut oprejtore. kako je na slikama i kako pise, tako je. donose na vrata, besplatna dostava za bg ako je fiskalni racun iznad 1500 dinara (nas nekoliko se udruzilo), koji takodje isporucuju prilikom isporuke isporuke. sva sam plava od borovnica Meni ovo sumnjivo jeftino, jel vidjena Darling od juče? Borovnice se otkupljuju po višoj ceni od ove, i koliko uopšte cvetova zove treba za jedan kg? Da ne pominjemo da su navodno organski proizvodi, što dodatno podiže cenu... Edited March 9, 2019 by mraki
SDSG Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Nista nije sumnjivo,zamrznuta borovnica se krece u tom cenovnom rangu, a po toj visoj ceni se otkupljuje I klasa, a u tim smrznutim je ima najmanje.Tako da je to to.
darling Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 borovnice su odlicne, sumske. koliko je suma organska, toliko su i borovnice. ne znam ni kako se tu procenjuje klasa, sumske su sve uvek iste velicine. napunicu zamrzivac njima. u pravu si za cenu, nikad u maksiju nisam kupila 300g za manje od 300 dinara, a ove sezone uopste je nisam videla. ostali iz konzorcijuma hvale kupine, kajsije i suve sljive bez kospe. visnje nisam nacela. maline i jagode kad potrosim ove iz zamrzivaca. jabuke imam sveze. zovu nismo narucivali, sta bismo s njom. ni macu takodje.
Recommended Posts