darling Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 11 hours ago, nisam ja said: Pikantno blaženstvo. el ti ovo slika od pre il od posle?
nisam ja Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 To je uzorak za show off. Moram da vidim na izvoru koliko toga ima još. Iam pola male teglice.
darling Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) ajvar je toliko nefotogenican da ima prostora za uvodjenje foto takmicenja za sliku ajvara koja deluje jestivo, a ne budi pogane asocijacije. a mozda je i samo do mene Edited March 1, 2019 by darling
nezvanova Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 cmrlj da smisli kompoziciju i aranzman! i naravno da ufotka, pa da i on izgleda njami! (nije samo do tebe, i meni izgleda bzvz, kada sam bila klinka iz tih razloga nisam volela recimo djuvec, paprikas, sataras... sve mi to izgledalo kao neke povracke - da proste oni sa niskom pragom tolerancije na bljuvotine ) sad sve to volim, bez obzira na izgled a davne asocijacije sam potisnula
Moća Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 (edited) 12 hours ago, maheem said: Narucivao. Nis posebno Hvala na infu, neki drugari zajednički uzimali i hvale e sad dal se njima baš sviđa ili to pričaju zbog njega bem li ga. Mada on svake godine rasproda sve što napravi i ima dosta ljudi koji svake godine uzimaju od njega za celu zimu. Edited March 1, 2019 by Moća
radnik Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 6 hours ago, darling said: el ti ovo slika od pre il od posle? nedostajao mi ovaj humor
Čutura Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 On 28.2.2019. at 19:04, Jumanji said: Bogami i kod mene. A mnooogo me nervira ono...ajvar je samo paprika a jbg, kad jeste..
Jumanji Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Aaaa ma nemam ja nista protiv sto jeste drugima, za mene je i sa patlidzanom
darling Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 16 hours ago, radnik said: nedostajao mi ovaj humor 22 hours ago, darling said: a mozda je i samo do mene i do tebe je! dobro je, nisam sama na ovom svetu
adam Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 moja mama narucuje jutkin ajvar i odlican je. dobila od komsija broj od neke familije iz brusa koja pravi i dostavlja na kucnu adresu. domaci, pecena paprika, ima blagi i ljuti. odlican. kupuje se na gajbe (9 tegli gajba), keva uzme od svakog po jednu. zove se u ranu jesen. stize otprilike nedelju dana posle narudzbe. dovoze u beograd bez problema. i tako vec jedno cetiri godine.
James Marshall Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 (edited) Nije jedina, ima dosta ekipa koje rade u tom kraju i dosta ljudi iz Bg koje znam da kupuju tako. Edited March 2, 2019 by James Marshall
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 1 hour ago, adam said: moja mama narucuje jutkin ajvar i odlican je. dobila od komsija broj od neke familije iz brusa koja pravi i dostavlja na kucnu adresu. domaci, pecena paprika, ima blagi i ljuti. odlican. kupuje se na gajbe (9 tegli gajba), keva uzme od svakog po jednu. zove se u ranu jesen. stize otprilike nedelju dana posle narudzbe. dovoze u beograd bez problema. i tako vec jedno cetiri godine. jutkin
halloween Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 Posle niza gotovo svakodnevnih reklamacja na kasi u Lidlu, poslednja je bila praćena negodovanjem žene iz reda "šta zaustavljate red kao Cigani za 10 dinara" i pre nego što sam zaustila da evangelišem o pravima svih nas potrošača, iz drugog reda dreknule su joj dve romske žene- đubre jedno, ti si Ciganka, mi se ne svađamo, pa zastane i pogleda u mene, klimne glavom i kaže- a gospodža je u pravu. Samo nastavi. Ljudi sa punim kolicima napuštaju red. Sinoć u Lidlu, kasirka se izbečila u mene- vi ste mi odnekud poznati da niste iz komšiluka? Gledam je, ne poznajem (razmišljam- mora da su dobili zadatak da me omekšaju), pa kažem- a ne verovatno sam vam svima poznata zbog rasprave oko računa.
Recommended Posts