Jumanji Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 drugim recima, probajte pesto sa rukolom i pestom [emoji3]Moze [emoji5]
Haralampije Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 3 hours ago, ivy said: @darling jel se dobro secam da si pricala da si ti kupovala koziji maslac? i ako da gde? to ne biva
darling Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 3 hours ago, ivy said: @darling jel se dobro secam da si pricala da si ti kupovala koziji maslac? i ako da gde? nisam. pisala sam da sam ga trazila kod nas, i da ga nisam nasla, i da sam svojim ocima ovaj videla u obicnom sparu u zagrebu.
Tvrdica Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 On 25.2.2019. at 18:33, aram said: Dobro pročitati sastav, čim piše “...alla genovese”, neki je zajeb. Obično nisu pinije unutra, nego orasi... Де да прочитам, кад је данас један ћелави морон покуповао 15 теглица, и оставио празан раф. Ја га питала за једну теглицу, он се стисо и неда...па ви сад видите ко је циција.
James Marshall Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 E, kad smo već kod teglica, preporučam onaj neki ajvar iz Brusa, sa nekim čiča brkom na tegli, velika tegla oko 450 dindži, a meni je odličan. Mnogo veća količina od Bakine tajne, a isto dobar, možda i bolje. Moć prirode "domaći" izbjegavati.
Tvrdica Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 21 minutes ago, Jumanji said: A cuj 15 teglica, a jesmo stoka alava Жали се девојка која слаже робу, каже чим изнесе кутију док се окрене она празна...у питању су они триколори фусили, каже нема више ни у магацину.Отимачина!
Ras Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Ne očekuješ valjda da se originalna talijanska pasta kupuje kod None?
mraki Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Pa jbte, koliko je to jeftino kad se tako otimaju?
maheem Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 hour ago, James Marshall said: E, kad smo već kod teglica, preporučam onaj neki ajvar iz Brusa, sa nekim čiča brkom na tegli, velika tegla oko 450 dindži, a meni je odličan. Mnogo veća količina od Bakine tajne, a isto dobar, možda i bolje. Moć prirode "domaći" izbjegavati. Mamin je dobar takodje al skuplji
James Marshall Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 18 minutes ago, maheem said: Mamin je dobar takodje al skuplji Ta je liga. Kad se može uhvatiti na akciji, Mamin je isto solidna kupovina.
ToniAdams Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 hour ago, James Marshall said: E, kad smo već kod teglica, preporučam onaj neki ajvar iz Brusa, sa nekim čiča brkom na tegli, velika tegla oko 450 dindži, a meni je odličan. Mnogo veća količina od Bakine tajne, a isto dobar, možda i bolje. Moć prirode "domaći" izbjegavati. a, jutkina tajna
Tvrdica Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Ма сто динџи, него сад видим на слици да су Trottole него наши превели као фусиле. По тој цени некад буду Barilla у Максију на акцији.
svashtabezneshto Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 mama's ljuti je najbolji, povremeno ga ima u tempu za do 400rsd, nadam se da će uskoro akcija, već smo na isteku zaliha, a ozbiljno smo navučeni.
Recommended Posts