Frile Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Jel ima negde svez korijander? povremeno ima u Metrou
kobni zelaya Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Ima redovno kod Kineza u bloku sedamdeset. Na zemunskoj pijaci ima jedan lik vikendom, najčešće.
James Marshall Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Nema potrebe da kupujes tako skup noz, uzmi neki do 50 evra i na njemu nauci kako se ostri i odrzava. Sad sam pogledao bukmarke, ovaj Hanckels mi je bio kandidat u tom cenovnom rangu. Bitno kod odrzavanja noza je da ne ide u masinu, da se odmah osusi nakon pranja i da se krupne kosti seku satarom umesto nozem. Ako kupis noz poput ovog Hanckelsa (ili bilo koji noz u evropskom stilu), mozes da koristis onu celicnu sipku za brusenje (procitaj na brzinu na netu razliku izmedju brusenja i ostrenja - honing vs sharpening), a ako kupis japanski noz onda nemoj da brusis nego ostri povremeno. Za povremeno amatersko kuvanje bi ostrica trebalo da traje 6+ meseci, tako da i nije neki cim. Ja koristim ovaj i odlican je noz ako mozes da ga nadjes po normalnoj ceni. U Americi se prodaje za 60 dolara, tako da bi trebalo da se uklapa u budzet. Majku mu božju, tražim dobar masat ima 5 godina sigurno.
askeladden Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 (edited) Bitno kod odrzavanja noza je da ne ide u masinu, da se odmah osusi nakon pranja i da se krupne kosti seku satarom steel.html"]sipku za brusenje[/url] (procitaj na brzinu na Ja koristim ovaj i odlican je noz ako mozes da ga nadjes po normalnoj ceni. U Americi se prodaje za 60 dolara, tako da bi trebalo da se uklapa u budzet. Hoste,kako ostris konvex grind? Edited October 3, 2017 by askeladden
renne Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Henckels noževi su odlični. Imam tri komada, još davno sam ostavljao linkove
maheem Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Nema potrebe da kupujes tako skup noz, uzmi neki do 50 evra i na njemu nauci kako se ostri i odrzava. Sad sam pogledao bukmarke, ovaj Hanckels mi je bio kandidat u tom cenovnom rangu. Bitno kod odrzavanja noza je da ne ide u masinu, da se odmah osusi nakon pranja i da se krupne kosti seku satarom umesto nozem. Ako kupis noz poput ovog Hanckelsa (ili bilo koji noz u evropskom stilu), mozes da koristis onu celicnu sipku za brusenje (procitaj na brzinu na netu razliku izmedju brusenja i ostrenja - honing vs sharpening), a ako kupis japanski noz onda nemoj da brusis nego ostri povremeno. Za povremeno amatersko kuvanje bi ostrica trebalo da traje 6+ meseci, tako da i nije neki cim. Ja koristim ovaj i odlican je noz ako mozes da ga nadjes po normalnoj ceni. U Americi se prodaje za 60 dolara, tako da bi trebalo da se uklapa u budzet. No sikiriki, narafno nisam mislio te skupe uzimati jer trenutno nemam pojma o materiji, samo sam spomenuo da imaju u ponudi i skuplje :) fala za sve hintove.
maheem Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 A za pranje noža u mašini sam pizdeo na cimera pre par meseci [emoji38]ol:
Haralampije Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 (edited) kad vec zborimo o nozevima: vrlo dobar za pocetnike https://www.emmezeta.rs/posude/priprema-hrane/nozevi/47628/noz-santoku-17-cm-mehrzer/#pr_opis-content u maxiju na snizenju je oko 1300 dinara Edited October 4, 2017 by Haralampije
duda Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 jel' ima negde u bg da se kupe pistaći, al' nesoljeni ?
gospa buba Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) diler suvog voca na zemunskoj. presni nesoljeni. prva tezga do policije. edip. mislim, obichno ima. hvala bogu te ostade kafe od prepodneva Edited October 6, 2017 by gospa buba
duda Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 diler suvog voca na zemunskoj. presni nesoljeni. prva tezga do policije. edip. mislim, obichno ima. fala :)
nautilus Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 ima li negde u bulevaru ili okolini od vuka do cvetkove pijace neko ko prodaje peceno kestenje?
Recommended Posts