Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

kako bre ishta kod matijevica pobobu?

imas sve dimljeno sto ti dusa ishte kod sicka da ne razmisljas odakle je uvezeno i dal je bilo ubudjano pa obradjeno..

• Replies 7.2k
  • Views 678.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Pa lad je hitna situacija onda slabo može da se bira

pa eto, ima i kod sicka..

Pa super, drago mi je za preporuku

Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće?

Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće?

Šicko na zelenjaku?

BTW mau keva ok, u punom pogonu a? ;-)

To je dole, a ovčetinu imaš gore, kod samog ulaza

Keva u punom pogonu, vidiš da svi iz okoline čekaju na njene pihtije.

Elem, Stari Merkiš. Prvo sam bila dole i onda sam našla tu mesaru Freschco i po naglasku sam shvatila da su Sremci i da to nisu narečeni Krajišnici kod kojih treba da nadjem ovčetinu. Ulazila sam u druge mesare dole u podrumu i niko mi tu nije delovao kao da je zemara. Posle sam popela gore i naišla na mesaru "Biće bolje" i dok sam čekala na red čula sam da bi to moglo biti to. Pita me čovek šta ću, a ja stidljivo i tiho pitam da se ne uvredi: "Da niste slučajno odnekud iz Krajine", a zemara počeo da mi peva pesmu nešto "hoće da me žene...blabla...za pedalj veća je od mene". Pa pišanje! :D Umrla sam od smeha. Car je zemo, isekao mi šta mi treba, da mi i loja malo preko. Sve pet!

PS. Sveže nogice sutra kod Sremca.

Super!

a koji je sicko originalni? mislim prva radnja, jel na dusanovackoj pijaci?

gde može da se nadje kuhinjski konac?

Šta je to?

Valjda ono za preseći osnovu torte po visini?

Msm..

pa oni konci/kanapi kojim se vezuju rolovana mesa da se ne raspadnu tokom pecenja. nesto me stra' da eksperimentisem, ipak je hrana u pitanju.

Za kanap odeš u zemunski gvožđar u bežanijskoj, za gotove gumirane kanape za rolovano o Univer