Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

kako bre ishta kod matijevica pobobu?

imas sve dimljeno sto ti dusa ishte kod sicka da ne razmisljas odakle je uvezeno i dal je bilo ubudjano pa obradjeno..

Posted

Pa lad je hitna situacija onda slabo može da se bira

Posted

Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće?

Posted

Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće?

Šicko na zelenjaku?

BTW mau keva ok, u punom pogonu a? ;-)

Posted

To je dole, a ovčetinu imaš gore, kod samog ulaza

Posted

Keva u punom pogonu, vidiš da svi iz okoline čekaju na njene pihtije.

Elem, Stari Merkiš. Prvo sam bila dole i onda sam našla tu mesaru Freschco i po naglasku sam shvatila da su Sremci i da to nisu narečeni Krajišnici kod kojih treba da nadjem ovčetinu. Ulazila sam u druge mesare dole u podrumu i niko mi tu nije delovao kao da je zemara. Posle sam popela gore i naišla na mesaru "Biće bolje" i dok sam čekala na red čula sam da bi to moglo biti to. Pita me čovek šta ću, a ja stidljivo i tiho pitam da se ne uvredi: "Da niste slučajno odnekud iz Krajine", a zemara počeo da mi peva pesmu nešto "hoće da me žene...blabla...za pedalj veća je od mene". Pa pišanje! :D Umrla sam od smeha. Car je zemo, isekao mi šta mi treba, da mi i loja malo preko. Sve pet!

PS. Sveže nogice sutra kod Sremca.

Posted

a koji je sicko originalni? mislim prva radnja, jel na dusanovackoj pijaci?

Posted

Valjda ono za preseći osnovu torte po visini?

Msm..

Posted

pa oni konci/kanapi kojim se vezuju rolovana mesa da se ne raspadnu tokom pecenja. nesto me stra' da eksperimentisem, ipak je hrana u pitanju.

Posted

Za kanap odeš u zemunski gvožđar u bežanijskoj, za gotove gumirane kanape za rolovano o Univer