December 29, 20168 yr kako bre ishta kod matijevica pobobu? imas sve dimljeno sto ti dusa ishte kod sicka da ne razmisljas odakle je uvezeno i dal je bilo ubudjano pa obradjeno..
December 29, 20168 yr Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće?
December 29, 20168 yr Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće?Šicko na zelenjaku?BTW mau keva ok, u punom pogonu a? ;-)
December 29, 20168 yr Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće? To je dole, a ovčetinu imaš gore, kod samog ulaza
December 29, 20168 yr Keva u punom pogonu, vidiš da svi iz okoline čekaju na njene pihtije. Elem, Stari Merkiš. Prvo sam bila dole i onda sam našla tu mesaru Freschco i po naglasku sam shvatila da su Sremci i da to nisu narečeni Krajišnici kod kojih treba da nadjem ovčetinu. Ulazila sam u druge mesare dole u podrumu i niko mi tu nije delovao kao da je zemara. Posle sam popela gore i naišla na mesaru "Biće bolje" i dok sam čekala na red čula sam da bi to moglo biti to. Pita me čovek šta ću, a ja stidljivo i tiho pitam da se ne uvredi: "Da niste slučajno odnekud iz Krajine", a zemara počeo da mi peva pesmu nešto "hoće da me žene...blabla...za pedalj veća je od mene". Pa pišanje! :D Umrla sam od smeha. Car je zemo, isekao mi šta mi treba, da mi i loja malo preko. Sve pet! PS. Sveže nogice sutra kod Sremca.
December 29, 20168 yr pa oni konci/kanapi kojim se vezuju rolovana mesa da se ne raspadnu tokom pecenja. nesto me stra' da eksperimentisem, ipak je hrana u pitanju.
December 29, 20168 yr Za kanap odeš u zemunski gvožđar u bežanijskoj, za gotove gumirane kanape za rolovano o Univer