Čutura Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 kako bre ishta kod matijevica pobobu? imas sve dimljeno sto ti dusa ishte kod sicka da ne razmisljas odakle je uvezeno i dal je bilo ubudjano pa obradjeno.. Link to comment
renne Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Pa lad je hitna situacija onda slabo može da se bira Link to comment
Čutura Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 pa eto, ima i kod sicka.. Link to comment
renne Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Pa super, drago mi je za preporuku Link to comment
MayDay Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće? Link to comment
Frank Pembleton Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće?Šicko na zelenjaku?BTW mau keva ok, u punom pogonu a? ;-) Link to comment
renne Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Evo natovarila kod Šicka dimljene nogice jer mi usput, ali nastavljam do Starog Merkatora po sveže. Rene, je l u toj mesari ima i ovčetine za ćevapčiće? To je dole, a ovčetinu imaš gore, kod samog ulaza Link to comment
MayDay Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Keva u punom pogonu, vidiš da svi iz okoline čekaju na njene pihtije. Elem, Stari Merkiš. Prvo sam bila dole i onda sam našla tu mesaru Freschco i po naglasku sam shvatila da su Sremci i da to nisu narečeni Krajišnici kod kojih treba da nadjem ovčetinu. Ulazila sam u druge mesare dole u podrumu i niko mi tu nije delovao kao da je zemara. Posle sam popela gore i naišla na mesaru "Biće bolje" i dok sam čekala na red čula sam da bi to moglo biti to. Pita me čovek šta ću, a ja stidljivo i tiho pitam da se ne uvredi: "Da niste slučajno odnekud iz Krajine", a zemara počeo da mi peva pesmu nešto "hoće da me žene...blabla...za pedalj veća je od mene". Pa pišanje! :D Umrla sam od smeha. Car je zemo, isekao mi šta mi treba, da mi i loja malo preko. Sve pet! PS. Sveže nogice sutra kod Sremca. Link to comment
onamonamo Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 a koji je sicko originalni? mislim prva radnja, jel na dusanovackoj pijaci? Link to comment
decak Kejt Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 gde može da se nadje kuhinjski konac? Link to comment
Barti66 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Valjda ono za preseći osnovu torte po visini? Msm.. Link to comment
decak Kejt Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 pa oni konci/kanapi kojim se vezuju rolovana mesa da se ne raspadnu tokom pecenja. nesto me stra' da eksperimentisem, ipak je hrana u pitanju. Link to comment
renne Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Za kanap odeš u zemunski gvožđar u bežanijskoj, za gotove gumirane kanape za rolovano o Univer Link to comment
Recommended Posts