yolo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ima, kod ovih raznih snabdevaca kafica. kupi halooglase, tamo se oglasavaju. naravno moraces da kupis omanje dzakce.
kapetanm Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Gde ima kompletne supstance na gomilu za jagnjeću sarmicu ?
yolo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 imas ispecene dole ispod bajlonijeve pijace. mislim da su nesto tipa 80 din komad.
kapetanm Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 imas ispecene dole ispod bajlonijeve pijace. mislim da su nesto tipa 80 din komad.Neću pečene, oću ja da je spremim, ono probareno , pa naseckano, pa zamotano u maramicu, preliveno jajima i zapečeno, pa uz kiselo mleko..
yolo Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 udji u bilo koju bolju mesaru na bilo kojoj boljoj pijaci pa pitaj.
MayDay Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 sve zaboravim da pitam.jel ima nedje u begeu da se kupi njeguski beli sir? onaj mekani sa rupicama.
Аврам Гојић Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 OK. HvalaNa Djermu, mesara kod nekog Bosanca skroz levo pa u dnu pijace. Taj uvek ima dobre sarmice, ali je davez neopevani.
lena21 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ima li u našim krajevima da se kupi gotova varijanta riblje supe/ temeljca kako god, bilo u tečnom bilo u kocka koncentrat stanju?Zanima me pošto nemam uvek vremena da ga kuvam kako kuvar nalaže.
Dankan Ajdaho Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ima li u našim krajevima da se kupi gotova varijanta riblje supe/ temeljca kako god, bilo u tečnom bilo u kocka koncentrat stanju?Zanima me pošto nemam uvek vremena da ga kuvam kako kuvar nalaže.Ima riblja čorba na meru za poneti na grčkoj pijaci na nbgd-u.
renne Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Njoj treba supa za kuvanje, a ne gotova riblja čorba (valjda :))
yolo Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 nema to kod nas. javite misku maricu da dojavi sefu da to uveze, ima po boljim tesco varijantama u tegli da se kupi bas dobar riblji temeljac (tj bilo nekad, pretpostavljam da jos ima)
Buck Naked Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Čekaj, nudle (u nekuvanom stanju) su nešto bitno različito od uobičajenih rezanaca? :neznalica:
Recommended Posts