Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

ima, kod ovih raznih snabdevaca kafica. kupi halooglase, tamo se oglasavaju. naravno moraces da kupis omanje dzakce.

Posted

Gde ima kompletne supstance na gomilu za jagnjeću sarmicu ?

Posted

imas ispecene dole ispod bajlonijeve pijace. mislim da su nesto tipa 80 din komad.

Posted
imas ispecene dole ispod bajlonijeve pijace. mislim da su nesto tipa 80 din komad.
Neću pečene, oću ja da je spremim, ono probareno , pa naseckano, pa zamotano u maramicu, preliveno jajima i zapečeno, pa uz kiselo mleko.. :Hail:
Posted

udji u bilo koju bolju mesaru na bilo kojoj boljoj pijaci pa pitaj.

Posted

sve zaboravim da pitam.jel ima nedje u begeu da se kupi njeguski beli sir? onaj mekani sa rupicama.

Posted
OK. Hvala
Na Djermu, mesara kod nekog Bosanca skroz levo pa u dnu pijace. Taj uvek ima dobre sarmice, ali je davez neopevani.
  • 1 month later...
Posted

Ima li u našim krajevima da se kupi gotova varijanta riblje supe/ temeljca kako god, bilo u tečnom bilo u kocka koncentrat stanju?Zanima me pošto nemam uvek vremena da ga kuvam kako kuvar nalaže.

Posted
Ima li u našim krajevima da se kupi gotova varijanta riblje supe/ temeljca kako god, bilo u tečnom bilo u kocka koncentrat stanju?Zanima me pošto nemam uvek vremena da ga kuvam kako kuvar nalaže.
Ima riblja čorba na meru za poneti na grčkoj pijaci na nbgd-u.
Posted

Njoj treba supa za kuvanje, a ne gotova riblja čorba (valjda :))

Posted

nema to kod nas. javite misku maricu da dojavi sefu da to uveze, ima po boljim tesco varijantama u tegli da se kupi bas dobar riblji temeljac (tj bilo nekad, pretpostavljam da jos ima)

Posted

Čekaj, nudle (u nekuvanom stanju) su nešto bitno različito od uobičajenih rezanaca? :neznalica: