gospa buba Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 ma da, kaki orasi. +1 sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 ko je ubosni, neka obavezno pazari ubistveno ide sa svim vrstama čoko kolača ne znam zašto neće da postavi vertikalno sliku kada izaberem da bude srednje veličine, te se ovom prilikom izvinjavam na neugodnosti
renne Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ko je ubosni, neka obavezno pazari ubistveno ide sa svim vrstama čoko kolača Bravo kumse za ovaj tip Inače, sve im je fenomenalno Preporučujem i slatko od šumskih jagoda, a od slaniša grilovane patlidžane u ulju
kud u maglu Simoviću Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 jeo čoko sufle, sa kuglom sladoleda i ovim sos-om preko lebe mekani, pomera vreme unazad
Zverilla Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 20 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ko je ubosni, neka obavezno pazari ubistveno ide sa svim vrstama čoko kolača Hide contents ne znam zašto neće da postavi vertikalno sliku kada izaberem da bude srednje veličine, te se ovom prilikom izvinjavam na neugodnosti odlican je i za pravljenje preliva za salate, sladak, kiseo i aromatican u isto vreme
duda Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 (edited) gde ima ubosni da se kupi to ? mislim, u kom lancu marketa ? ed. i dajte još slika ko ima, da možemo da poručimo Edited March 1, 2020 by dùda
renne Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 gde ima ubosni da se kupi to ? mislim, u kom lancu marketa ?Merkator i BingoU Merkatoru čak imaju svoju izdvojenu policu
duda Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Just now, renne said: Merkator i Bingo U Merkatoru čak imaju svoju izdvojenu policu super, tenks merkatora mislim da nema u rs ?
fikret selimbašić Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 47 minutes ago, dùda said: super, tenks merkatora mislim da nema u rs ? Imaš Bingo u skoro svakom gradu. Renne je dao dobru preporuku, na nju dodajem i slatko od crnog duda, ima i od bijelog ali nisam još probao. To sam našao u nekoj radnjici na Bašćaršiji.
duda Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 4 minutes ago, fikret selimbašić said: Imaš Bingo u skoro svakom gradu. Renne je dao dobru preporuku, na nju dodajem i slatko od crnog duda, ima i od bijelog ali nisam još probao. To sam našao u nekoj radnjici na Bašćaršiji. Thx Ja ne kupujem ništa što je sa šećerom. Nadam se da onaj sos od nara nema šećera ? Za taj sos sam baš zainteresovana.
ivy Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 (edited) sad vidim da je samo u staklenoj flasi od 345ml 100% nar Edited March 1, 2020 by ivy
Frank Pembleton Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 To samo ubosni? ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 To će ugovorimo uz malo pivo [emoji12]... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts