mraki Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 (edited) Samo da prijavim da sam uvalio ove Oetker gotove gore da se ne bakćem ja sa njima, i da se ispostavilo da je baš teško smeće u pitanju. Boja, izgled, ukus i struktura recikliranog kartona. Edited December 19, 2018 by mraki
darling Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 od tog gotovog, piskote soko stark imaju prihvatljiv sastav i ok su mi ko kora za brzi slatkis.
Jumanji Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Te Oetker nisam nikada koristila i ne znam ni da imaju tu vrstu kora, a cula sam da su njihove rozen korice djubre, bar u odnosu na nase. A ja sam kupovala par puta, davno dosuse, te tzv. patispanj domace neke i bile su super za instant-ekspres-ekstra slatkis.Da li se pojavila slatka pavlaka kravica? :((
Lancia Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 8 minutes ago, Jumanji said: Da li se pojavila slatka pavlaka kravica? :(( mica mala kravlja
halloween Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Ja mislila Majo okačio 32 vrste lično napravljenih sitnih slavskih kolača.
aram Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 jooooj ovo je onaj bebac što plače na mamino pevanje awwww daj video!
Jumanji Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 E sad video Imam samo taj gif, nije htelo da upload drugu bebu hahaha kakva je, malo poduzi valjda.. Sta cu bez plave male kravice?Pomagajteeeeeeeeeeeeee....
nezvanova Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 za kolace ti nema pomoci (zapravo, pisem iz zrenjaninske prespektive, mozda kod vas na pijacama ima slatke pavlake za slag, tamo gde se prodaje mileram, mladi sirevi itd? kod nas bilo nekad ali sad vec godinama nema). ali ako ti treba za slag (npr za kesten pire) imas onaj u spreju, od slatke pavlake 20%. dobar je, ja malo liznula. ja ga kupovala u maksiju, zaboravila sam kako se zove, mislim da pise LIGHT i da je boca generalno svetla - bela i sivkasta. ima vise vrsti tih slagova u spreju, ali jedino taj je od slatke pavlake a ne od biljnih masti... no, kako rekoh, ni to nije za kolace i torte vec za palacinke, kesten pire, ili samo kao slag...
Krošek Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 (edited) 1 hour ago, aram said: jooooj ovo je onaj bebac što plače na mamino pevanje awwww daj video! Edited December 19, 2018 by Krošek
Jumanji Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 Hvala [mention=255]nezvanova[/mention] da potrebna mi je bas slatka pavlaka, ne slag. Cula sam da ima neka u DISu, mlecna ofc, nisam bas razumela cija, valjda President.A saznala sam i da ima u prodvanicama mlecenih proizvoda "Kruna komerc" na meru. Jaooo srecica kakav je Secam se videa...
mraki Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 A koja je fora sa tom pavlakom, šta, sve sem Imlekove su biljne?
nezvanova Posted December 19, 2018 Posted December 19, 2018 (edited) u maksiju, u zrenjaninu, sve ostale su biljne. a tu president koju pominju, ja nisam videla kod nas. (mozda ima u neke u lidlu? pominjali ste neki dobar puter tamo, mozda ima i pavlake za slag?) Edited December 19, 2018 by nezvanova
Recommended Posts