Verterdegete Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Po mom misljenju, trava je mozda i najproblematicnija droga. Realno, kod svih ostalih poroka, tipa alkohol, ekseri, steroidi i sl. kod korisnika postoji racionalna svest da je to sto radi stetno za njega. Ono, jebi ga, ja bi prestao al jace je od mene.Jedino ovi moraju da se prave pametni. I ne daj boze da kazes da je to stetno. Dobices jebeni polucasovni traktat o bezbroj naucnih istrazivanja koje dokazuju da trava leci i od side. A to sto je on suv ko grana i sto ne moze dvaes novcanica da prebroji a da ne zapne, to nema veze.
čekmeže Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Po mom misljenju, trava je mozda i najproblematicnija droga. Realno, kod svih ostalih poroka, tipa alkohol, ekseri, steroidi i sl. kod korisnika postoji racionalna svest da je to sto radi stetno za njega. Ono, jebi ga, ja bi prestao al jace je od mene.Jedino ovi moraju da se prave pametni. I ne daj boze da kazes da je to stetno. Dobices jebeni polucasovni traktat o bezbroj naucnih istrazivanja koje dokazuju da trava leci i od side. A to sto je on suv ko grana i sto ne moze dvaes novcanica da prebroji a da ne zapne, to nema veze.Zašto suv kao grana, ždere se ko na takmičenju, to si ti pobrkao sa onima što piju drogu.
henrik larsson Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Po mom misljenju, trava je mozda i najproblematicnija droga. Realno, kod svih ostalih poroka, tipa alkohol, ekseri, steroidi i sl. kod korisnika postoji racionalna svest da je to sto radi stetno za njega. Ono, jebi ga, ja bi prestao al jace je od mene.Jedino ovi moraju da se prave pametni. I ne daj boze da kazes da je to stetno. Dobices jebeni polucasovni traktat o bezbroj naucnih istrazivanja koje dokazuju da trava leci i od side. A to sto je on suv ko grana i sto ne moze dvaes novcanica da prebroji a da ne zapne, to nema veze.+1Još gori su oni što se bodu ladnim betonom u bulju.
yolo Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Po mom misljenju, trava je mozda i najproblematicnija droga. Realno, kod svih ostalih poroka, tipa alkohol, ekseri, steroidi i sl. kod korisnika postoji racionalna svest da je to sto radi stetno za njega. Ono, jebi ga, ja bi prestao al jace je od mene.Jedino ovi moraju da se prave pametni. I ne daj boze da kazes da je to stetno. Dobices jebeni polucasovni traktat o bezbroj naucnih istrazivanja koje dokazuju da trava leci i od side. A to sto je on suv ko grana i sto ne moze dvaes novcanica da prebroji a da ne zapne, to nema veze.ako ti treba sertifikat da si lud, potpisacu ti. nidje veze ni sa cime u ovome sto si napisao. recimo da nikada nisi video ovisnika od eksera u zivotu.Još gori su oni što se bodu ladnim betonom u bulju. melearda plus Edited August 19, 2013 by gazza1
Lancia Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 +1Još gori su oni što se bodu ladnim betonom u bulju.ja se jedva odviko.
henrik larsson Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ja se jedva odviko.Jesi kurac, to je ko met, dakle samo malo slabije od marihuane, a dosta slabije od vutre. Nema tu odvikavanja. Eventualno je bio neki krš beton.
henrik larsson Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Btw, dobro je da je pokrenuta priča o ovoj pošasti koja kosi milijarde mladih života godišnje. Nije zgoreg podsetiti još jednom:
Milogled Bluff Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Po mom misljenju, trava je mozda i najproblematicnija droga. Realno, kod svih ostalih poroka, tipa alkohol, ekseri, steroidi i sl. kod korisnika postoji racionalna svest da je to sto radi stetno za njega. Ono, jebi ga, ja bi prestao al jace je od mene.Jedino ovi moraju da se prave pametni. I ne daj boze da kazes da je to stetno. Dobices jebeni polucasovni traktat o bezbroj naucnih istrazivanja koje dokazuju da trava leci i od side. A to sto je on suv ko grana i sto ne moze dvaes novcanica da prebroji a da ne zapne, to nema veze.Ne znam da li su nuzno suvi kao grana i ne mogu da izbroje do 20, ali da niko toliko ne racionalizuje svoj porok i predstavlja ga kao vrlinu kao travari, to stoji.
henrik larsson Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 +1Svi oni umrli koje sam poznavao :( su bili takvi.
JozoMujica Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Po mom misljenju, trava je mozda i najproblematicnija droga. Realno, kod svih ostalih poroka, tipa alkohol, ekseri, steroidi i sl. kod korisnika postoji racionalna svest da je to sto radi stetno za njega. Ono, jebi ga, ja bi prestao al jace je od mene.Jedino ovi moraju da se prave pametni. I ne daj boze da kazes da je to stetno. Dobices jebeni polucasovni traktat o bezbroj naucnih istrazivanja koje dokazuju da trava leci i od side. A to sto je on suv ko grana i sto ne moze dvaes novcanica da prebroji a da ne zapne, to nema veze. OK, ja prihvatam da ti kažeš da je štetno.Pošto ovo "suv ko grana" ne stoji (pre će biti obrnuto, zbog povećanog apetita), pošto ovo o prebrojavanju novčanica ne stoji (ima ljudi koji rade vrlo zahtevne umne operacije napušeni), da čujemo, kako je tačno štetno. Koju štetu THC čini organizmu?Pokloni se i počni.
Utvara Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 OK, ja prihvatam da ti kažeš da je štetno.Pošto ovo "suv ko grana" ne stoji (pre će biti obrnuto, zbog povećanog apetita), pošto ovo o prebrojavanju novčanica ne stoji (ima ljudi koji rade vrlo zahtevne umne operacije napušeni), da čujemo, kako je tačno štetno. Koju štetu THC čini organizmu?Pokloni se i počni.It begins.
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 mnogo toga zavisi od perioda kada se počne intenzivna konzumacija. što se ranije počne veeeelika je verovatnoća da će se preći i završiti na igli, a skoro sigurno je da će se mozak polako pretvoriti u kašu. preteran je broj primera koji sam susretao.isto tako znam par ljudi koji su, po njihovom priznanju high već 25 godina i skoro ništa im ne fali da budu uspešni u svome poslu ovde, kao i napolju. doduše kod njih je primetna samodisciplina u disciplini i početak intenzivnog varenja su započeli kao zreli i formirani ljudi(oko 30e)*intenzivno = svaki dan
Recommended Posts