black top Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Vankuver ce postati najgori tim ikada koji je uzeo Stenlija. U tri utakmice u Bostonu primili su neverovatnih 17 golova Bruinsima svaka cast za ono sto rade u Bostonu, ali je problem sto u Vankuveru ne mogu da prismrde golu.Ocekuje nas......................................zapravo, nemam blagog pojma sta nas ocekuje u 7.utakmici
Dimitrije Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Sad ili nikad. Boston ce danas biti uz Brunse svih 60+ minuta i koliko god bude trebalo overtime-a da se Stenlijev pehar posle skoro 40 godina vrati u Causeway Street. Sve bebe rodjene sinoc u jednoj bostonskoj bolnici dobile su obelezje Boston Bruinsa. Svi javni spomenici u gradu su obuceni u crno-zlatne uniforme, ukljucujuci tu i spomenik Ocu nacije, Polu Rviru kao i herojima iz decijih romana. Prozori na javnim i privatnim zgradama su iskiceni plakatama kojima se zeli sreca i daje podrska domacem hokej-timu. Sada ili nikada, za Boston i uz Boston.
Sandens Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 za Kanadjane, iako su se obrukali na ova 3 gostovanja...
Krangovo telo Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Bostonske ekipe mrzi u svim sportovima :D, tako da navijam za Vankuver iako mi nije jasno kako imaju 3 pobede u finalu do sad.
Dimitrije Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 (edited) Bostonske ekipe mrzi u svim sportovima :D, tako da navijam za Vankuver iako mi nije jasno kako imaju 3 pobede u finalu do sad.Ta nejasnoca obicno nastaje usled mrznje. Pomuti se mozak i sposobnost spoznaje prilicno prostih cinjenica. A to je da su u te 3 utakmice BB bili dominantan tim. Edited June 15, 2011 by Dimitrije
malkin Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Ta nejasnoca obicno nastaje usled mrznje. Pomuti se mozak i sposobnost spoznaje prilicno prostih cinjenica. A to je da su u te 3 utakmice BB bili dominantan tim.A slicno izgleda moze da se desi i od silne ljubavi prema jednom timu :D Mislim da je Prlapan hteo da kaze da mu nije jasno kako je Vankuver pobedio tri puta (hint: "iako").Nikad nisam bio ravnodusniji prema jednom finalu Stanli Kupa nego sto je to slucaj ovih dana, nisu mi mnogo zanimljivi ni jedni ni drugi. Pre finala sam bio ubedjen da je Luongo bolji od Tomasa a PP Vankuvera od PPa Bostona i da ce to da presudi u korist Kanadjana. I dalje tako mislim, mada mi se cini da je Boston malo vise zasluzio da uzme Kup na osnovu igre u finalu.
Dimitrije Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Moze i od ljubavi, preterane. Vankuver je po svim parametrima bolji tim od Brunsa; brzi su, tehnicki i takticki bolji, talentovaniji, imaju bolje specijalne timove (power-play) i imaju zvanicno najboljeg golmana a cini mi se ujedno i najskuplje placenog igraca u NHL. Ja sam ocekivao da ce Vankuver bez mnogo napora da zavrsi seriju posle 4 utakmice. Ispalo je dugacije. Mada jos uvek ne verujem da ce Bruinsi uspeti da osvoji Stenlijev pehar, voleo bih da se to desi zbog mog grada i mojih sugradjana. Zato i navijam, zbog Bostona.
Krangovo telo Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 (edited) Mislio sam kako je vankuver uspeo da pobedi u 3 utakmice posto sam gledao samo one utakmice gde je boston pobedio :D. A sto se tice golmana, Tim Tomas mi deluje kao podcenjen on je i prosle godine bio odlican, a u ovom play off-u fenomenalan. Ovaj tim bostona mi je simapatican, pa je mrznja (u sportskom smislu, kod mene se nikad nije razvila ta patolska mrznja :D) na najnizem mogucem nivou, ali prosto ne mogu da navijam za ekipe iz bostona. Nadam se dobroj utakmici kakvu i zasluzuje SC finale, nek bolji pobedi :). Edited June 15, 2011 by Prlapan
malkin Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Ovo je gotovo, ode Kup u Boston. Vankuver je morao da da gol na ovom PP-u (naročito sa Zdenom na klupi), shorthand gol će ih ubiti.
Dimitrije Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 S obzirom na skoriju istoriju Bruinsa u situacijama kada povevdu 3-0 i gube utakmice (Filadelfija, Tampa Bej), nista nije gotovo.
Krangovo telo Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ne deluju mi kanuksi karakteri da preokrenu ovo, nisu oni proslogodisnja fila. U svakom slucaju boston zasluzeno osvaja (verovatno).
Recommended Posts