Jump to content

1 Polllll 17 members have voted

1. 1. Ko će da pobedi i u koliko utakmica?

• Detroit u 4
      1
    • Detroit u 5
      0
    • Detroit u 6
      2
    • Detroit u 7
      5
    • Pittsburgh u 4
      0
    • Pittsburgh u 5
      0
    • Pittsburgh u 6
      7
    • Pittsburgh u 7
      3

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nisam primetio da se u poslednje vreme dešavalo da se igraju utakmice u jednoj seriji dan za danom. Što to ? edit: mislim, otkud da Chicago i LA igraju juče i odmah danas?Penguinse baš nije htelo, imali su dobre prilike ali najveći kredit zaslužuje i Tuukka. Ovde je sve otvoreno, ja računam da Pitsburgh odvaljuje jednu u Bostonu, jedna od onih tekmi gde daju 5+ golova. To je ekstremno teško protiv Bruinsa, ali mislim da mora jednom da se desi...volim obe ekipe, bilo bi mi možda malo draže da Bruinsi prođu u finale, gde bih voleo da vidim i Blackhawkse mnogo više nego LA...

Edited by Scouser

• Author
Nisam primetio da se u poslednje vreme dešavalo da se igraju utakmice u jednoj seriji dan za danom. Što to ? edit: mislim, otkud da Chicago i LA igraju juče i odmah danas?
Zato što je NHL bruka od lige. Gledaju da naguraju što više utakmica u jakim TV terminima jer to odgovara NBC-u, i onda se dogodi to da finala konferencija počinju u junu, da Pitsburg i Boston imaju pauzu između serija od nedelju dana, da se prva i druga na zapadu i eventualna šesta i sedma na istoku igraju dan za danom...
  • Author

kakav spektakularan raspad...Boston je bolji u svemu, svaka im čast.Brutalno, potpuno brutalno.

Imaju više nego dovoljno skila da bi se nazvali drvosečama. Igraju čvrsto ali nisu nikad bili otužni u napadu, svaka im čast !!!Sent from my sokoćalo using Tapatalk 2

Najgori moguci scenario.Gol u prvom minutu, a onda jos 2 brza, kada je izgledalo da je situacija malo stabilizovana. Na golu raspad. Ne bi bio problem da su oba poraza bila tesna, ali ovo...

Nisam primetio da se u poslednje vreme dešavalo da se igraju utakmice u jednoj seriji dan za danom. Što to ? edit: mislim, otkud da Chicago i LA igraju juče i odmah danas?
Igrali su dva dana zaredom u Čikagu jer je posle hala bila potrebna za koncert Stonsa , nije zbog televizije Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2

Raspadate se ko protiv file prosle godine. I vreme je da trazite nekog mladog golmana za grooming, od ove dvojice nema leba.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

• Author
Igrali su dva dana zaredom u Čikagu jer je posle hala bila potrebna za koncert Stonsa , nije zbog televizijeПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
jeste zbog televizije. stonsi su imali koncerte 29. i 31. maja i trećeg juna. mogli su da igraju prvog i četvrtog umesto prvog i drugog. ali nedelja (drugi) je bolja zbog tv-a.

odgledao sinoć 1/3, opet rano vođstvo bostona, nisam mogao više da izdržim, sreća, čekao bih do zore da vidim kako je matori jagr pokrao malkina na kraju :)

pobogu, pa pokidase ih Bruinsi :lol:Malkine, samo bez nervoze, sace Tour :D

Ovakav se okrsaj ocekivao od pocetka serije, pravo finale. Steta sto ce brzo biti gotovo. :DRask :Hail:. Najzasluzniji sto su Bruinsi neporazeni..

Utakmica za bogove. Pensi sa sve Iginlom ne mogu ništa Bostonu, koji je kompaktan kao betonski blok, još i golman koji brani utakmicu života, nema šta, nije moglo drugačije, respekt za Briunse, a prve violine Pitsburga dobro da se zamisle (2 gola u skoro 11 trećina). Ali meni žao Ditroita, kako ispustiše Čikaga, imali su ih na konopcima.

Beat LA!To bi bilo to.

Kingsi su ove sezone imali perfektnih 22-0 kod kuce kad povedu prvi, bili neporazeni kao domacini u plej-ofu do sinoc, ali svakoj seriji dodje kraj. I bez Keitha odbrana Hawksa bila odlicna.Za vikend verovatno gotove obe serije. Ko bi rekao da ce ovako kratko trajati...

• Author

metla, jebote. veliko sam govno pojeo kad sam napisao da je Rask precenjen. kakvu je seriju imao, nemam reči.Boston mnogo bolji, nadam se da će da pobede u finalu. Posle onog haosa sa Torontom i ovako dobre igre u nastavku plejofa, baš izgleda da je ovo njihova godina.posle svega ovoga, ne bi me čudilo ni da Krozbi bude jedina osoba koja će biti na klupi Pitsburga i večeras i na prvoj utakmici na jesen... Disko Den mora da ode, tu nema dileme.