Apollo Creed Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 "Играчи екипе која је освојила NHL лигу традиционално имају један дан да трофеј, популарни Стенли куп, добију у свој посед. Канађанин српског порекла Милан Лучић, један од најбољих играча шампиона Бостон Бруинса, одлучио се да Стенли куп однесе у родни Ванкувер и изложи га у Српском културном центру и Српској православној цркви Светог Архангела Михаила.Оно што је најважније Лучић никада није крио своје српске корене."Ово је била добра година за српске спортисте. Ја сам освојио Стенли куп, Стојаковић је освојио NBA, и Новак Ђоковић је освојио Аустралијан опен и Вимблдон", рекао је Лучић."1 car
Ivo Petović Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Pavol Demitra, Ruslan Salei, Karel Rahunek, Jan Marek, Alex Koroljuk...RIP. Ne pamtim ovakvu tragediju toliko vrhunskih sportista. Strašno.
Krangovo telo Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Strasno, covek nema sta pametno da kaze za ovakvu tragediju. Nek im je laka zemlja.
Svarog Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=AI8YPm_tYXAisplakah se kad su krenuli sa "autogolovima", život ti jebem... Edited September 12, 2011 by Svarog
ducca Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 (edited) Da prijavimo i pocetak nove sezone. Otvorili porazima proslosezonski finalisti kod kuce, Toronto dobio Montreala. Regularni deo ne bi trebao da izgleda bitno drugacije u odnosu na proslu sezonu, znaci zapad Vancuver, San Jose, Detroit, Chicago... Na istoku ponovo Capitalsi, Pingvinsi, Flyersi, Bruinsi, itd.. Bice uber zanimljiva sezona, posebno ako NBA definitivno otpadne kao opcija skretanja paznje. Detaljnije analize novinara: http://thehockeywriters.com/2011-12-nhl-season-preview-thw-conference-picks/ Edited October 7, 2011 by ducca
Ivo Petović Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mogu li pojačani Rangersi možda da iznenade? Bio sam baš mlad kad su Rendžeri poslednji put bili neki faktor u vreme Brajana Liča i Marka Mesijea.
ducca Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Realno tesko, ulazak u PO je prevashodni cilj, vise od toga samo ako im se poklope sve zvezde na nebu...
Ivo Petović Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 U svakom slučaju biće interesantno - naročito na istoku. Capitalsi su najzad angažovali valjanog golmana, što im je bio glavni problem.Penguinsi i dalje imaju dva ponajbolja igrača u ligi, ali će konačan rezultat zavisiti od njihovog zdravlja. Ako budu u fullu, biće verovatno prvi na istoku.Šampioni su u istom sastavu, Buffalo se pojačao, kao i NYR, dok su se Flyersi rešili celog prvog napada.Prognoza: Washington, Pittsburgh, Buffalo.Na zapadu su Canucksi i dalje najbolji, praćeni trilingom San Jose, Detroit, Chicago. Vidim da mnogi pominju Predatorse kao team to beat, ali njih nekako ne mogu da zamislim kao neki faktor u ovoj ligi.Prognoza: Vancouver, Chicago, San Jose.
ducca Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 (edited) ...dok su se Flyersi rešili celog prvog napada.Doveli su pak Ilju Bryzgalova, to im je bila najkriticnija pozicija u ovogodisnjem plej ofu. Na zapadu se pominje LA kao potencialno pozitivno iznenadjenje. Ne znam, proslosezonsko izdanje mi ne uliva bas toliko poverenje al videcemo sa ovim trejdovima...Inace Treshersi se preselili iz Atlante i postali Winnipeg Jets. Edited October 7, 2011 by ducca
kralj Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Dzetsi iz Vinipega su mi bili nekad omiljeni tim.
Krangovo telo Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 NYR mi deluju jaci nego prosle sezone, samo mi deluju da nemaju dubinu na klupi. Doveli su i Breda Ricardsa, a i imaju jednog od sigurnom top3 golmana u ligi. Fila se konacno resila Cartera i dovela nekoliko mladih igraca, Voracek najbolji medju njima sigurno, sinoc je i dao go protiv bostona i predsezonu odigrao odlicno, uopste dosta su zadovoljni u filadelfiju njime, naravno tu je i Jaromi Jagr koji koliko sam vide nije zaboravio da igra hokej, konacno doveden dobar golman. Dosta ce zavisiti od zdravlja Prongera, a dok mi Giroux postaje omiljeni hokejas, decko igra se nekim smekom i ubedljivo je najbolji napadac u fili u briera, steta sto je Vili Leino otisao.
Ivo Petović Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Giroux bi mogao do nekih 35+50 ove sezone, naročito što ga imam u fantaziju.
Miljenko Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 (edited) Kako je Chara bacio Giroux-a,tokom 2.trećine noćas. Rekoh sebi,ne diže se čovek. Edited October 7, 2011 by Miljenko
Recommended Posts