Jump to content
IGNORED

Čokolada

Amelija

Recommended Posts

Posted

to mi je neko doneo iz dubaija.

valjda badem u urmi u čokoladi.

Posted
1 hour ago, I*m with the pilots said:

Pre dosta godina su na JATovim letovima delili cokoladirano suvo voce, dobro se secam sljive, kajsije i oraha :) (jedna od kombinacija je bila orah u sljivi pa u cokoladi,  :hail: )

toga ima u rusiji, po samiskama prodaju na grame i fenomelano je... jos je orah iseckan i sa nekim nugat filom umesan. mmmmmm

Posted

Milka kreće sa proizvodnjom crnih čokolada

Posted

pusti milku, amazing dolazi u crnu goru :tongue:

serbija i bosna neka pricekaju malo :s_dj:

Wechat_IMG112.jpg

Wechat_IMG113.jpg

Wechat_IMG116.jpg

Wechat_IMG117.jpg

Posted

ja sam sinoch prvi put probala cokoladu sa thc-om.. divan blagi efekat em fantastican ukus bas nako kako volem... i sad zelim i ovo!

rewyw4.jpg 

JC_slobber.gif  JC_slobber.gif JC_slobber.gif

Posted

"Keep out of the reach of children and hippies":tongue:

Posted

Galeb premium 80% je na akciji u Maxiju, pre neki dan platih 180, sad je 140.
Što neko reče nema sojin lecitin, šta je sa ostalim dodacima na E, upoređivao sam sa Menaž, i Menaž pored lecitina ima i E476, kod Galeb ne navode ništa.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Posted
On 24.4.2018. at 3:09, Hippie said:

ja sam sinoch prvi put probala cokoladu sa thc-om.. divan blagi efekat em fantastican ukus bas nako kako volem... i sad zelim i ovo!

rewyw4.jpg 

JC_slobber.gifJC_slobber.gifJC_slobber.gif

posle ovoga obicne cokolade ma kako kvalitetne bile meni vise nemaju smisla

• 4 months later...
Posted (edited)
On 22.4.2018. at 13:09, banecare1 said:

pusti milku, amazing dolazi u crnu goru :tongue:

serbija i bosna neka pricekaju malo :s_dj:

Wechat_IMG112.jpg

Wechat_IMG113.jpg

Wechat_IMG116.jpg

Wechat_IMG117.jpg

the time has come. nije reklama, imam pitanje. 

posto sam ja u pekingu, a ovi moji puleni ce prezentovati ove divne cokolade i jos svasta nesto u beogradu za 10ak dana, interesuje me preporuka za dobar prostor za cca 50 ljudi. ne treba puno opreme. projektor, stolovi da se napravi buffet (moze opcija sa sedenjem i ne samo za svedjanje, ali bolje buffet IMHO), 2-3 konobara. sigurno veci hoteli nude svoje sale i takav prostor odgovara, ali ja bi da se napravim pametan i preporucim neko interesantnije mesto, tako da pisem ovde jer vi sve znate :D 

Edited by banecare1
Posted

dada, obavezno banacanina kontaktiraj (ako ovde ne svraca i ukoliko ti treba njegov privatni kontakt, mozes i meni na PM da se obratis).

on trenutno priprema nesto slicno (ali u vezi vina) a i radio je i pre slicne stvari tako da sigurno zna koga, gde i šta bi ti preporucio :)

Posted
6 hours ago, banecare1 said:

the time has come. nije reklama, imam pitanje. 

posto sam ja u pekingu, a ovi moji puleni ce prezentovati ove divne cokolade i jos svasta nesto u beogradu za 10ak dana, interesuje me preporuka za dobar prostor za cca 50 ljudi. ne treba puno opreme. projektor, stolovi da se napravi buffet (moze opcija sa sedenjem i ne samo za svedjanje, ali bolje buffet IMHO), 2-3 konobara. sigurno veci hoteli nude svoje sale i takav prostor odgovara, ali ja bi da se napravim pametan i preporucim neko interesantnije mesto, tako da pisem ovde jer vi sve znate :D 

Kako će raja moći to da proba :blush:?

Posted
8 hours ago, Host said:

Posalji PM Banatjaninu ako jos uvek svraca ovde, mislim da se publike preklapaju.

7 hours ago, nezvanova said:

dada, obavezno banacanina kontaktiraj (ako ovde ne svraca i ukoliko ti treba njegov privatni kontakt, mozes i meni na PM da se obratis).

on trenutno priprema nesto slicno (ali u vezi vina) a i radio je i pre slicne stvari tako da sigurno zna koga, gde i šta bi ti preporucio :)

hvala na informacijama. poslacu mu poruku jer cini mi se da moji nekoga bas traze za pairing sa vinom i cajem. za prostor sestra mi pise da je izabrala neki hotel jer su kratki sa vremenom da cekaju. 

Posted
5 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Kako će raja moći to da proba :blush:?

trenutno nema u prodaji jer je ovo prvi korak u srbiji. racunam posle prezentacije da ce krenuti prodaja brzo. ja bi dosao da mogu, na zalost imam drugi seminar u kini u isto vreme. 

Posted

Pa da Banatjanin će ti sve reći, a cenim da ga nije teško i na FB naći ;-)