April 16, 20159 yr Jel kakao u prahu bolji od čokolade? http://www.iherb.com/Rapunzel-Organic-Cocoa-Powder-7-1-oz-201-g/30368
April 16, 20159 yr Sveže iz Čikaga vidju ovog :) pun lepih putovanja i lepih cokoladica.... mogla bih rechi moja verzija keksija
April 16, 20159 yr vidju ovog :) pun lepih putovanja i lepih cokoladica.... mogla bih rechi moja verzija keksija awwww
April 27, 20159 yr Beowl se primio na cokoladiranje, ocekujem sledece javljanje iz Pekinga i njihove kineske cokolade :D
April 27, 20159 yr Allah je milostiv, daće da tako bude :) U Rusiji imaju dobar kakao, videćemo da li ga ovi proizvodjači koriste.
May 27, 20159 yr nisam oduševljen, destrooper je poznati belgijaski proizvođač keksa i čokolada - valjda; ovo su bile nekakve karamelizovane žitarice prelivene čokoladom, nemaju ti biskviti nikakav poseban ukus, preslatki su za moj ukus
May 27, 20159 yr Probao i ja nekoliko varijanti, nisam ni ja bio odusevljen. edit. jeo danas ovo - dono sef sa izuzetnog poslovnog puta. candy barovi su bruka dobri, ovo ostalo zvakuljavo, lepljivo, preslatko i puterasto. Edited May 27, 20159 yr by precog