February 6, 201510 yr Scena : Žena (od onih što vole da gledaju u dlan) sa detetom ide između gondola u supermarketu. Dete staje ispred police sa čokoladama i traži da mu kupi jednu, a ona će : "Ne može, od toga bole zubi".
February 12, 201510 yr Obično kupjem menaž čokoladu, kakva je ova Nestle za jelo http://www.nestle.hr/Brands/Nestl%C3%A9Dessert , na akciji je u Idei 200gr 150 din? Kupio danas u Tempu na akciji i ovu sa 52% , onu sa 65% razgrabili , losija je.
February 20, 201510 yr dosla cak iz drugog sela i evo sta sam nasla.... nova, omiljeta, velicanstveno izvrstna cokolada;
March 25, 201510 yr ja ove now eating, vise kolac nego cokolada, dobro da se proba, nece mi nedostajati. ova prva safran pistac ima ukus marcipana, sto nije ni cudo, jer je marcipan glavno punjenje, ovo sto su napisali na naslovnoj strani samo u tragovima, u drugoj preterali s kardamonom, pa pregazili havajski orah. moze to i bolje.
April 4, 201510 yr na kalenicu lindt creation 70 posto od 150 grama 250 dinara. to su ove Edited April 4, 201510 yr by darling