Lloyd Wyman Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 najlepse zelje i bambi sa mintom... blede kopije after eighta.
C žeton Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Šljaka li još ona prodavnica sa Amadei čokoladama?
Lloyd Wyman Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 uspomene naviru :( http://www.youtube.com/watch?v=uSm17BDJ0sE&feature=related
mammy two shoes Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 štarkove čokoladice sa nanom - mint cream, dobro rashlađene, dobro pašu po ovoj vrućini. hlade iznutra.
Roger Sanchez Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Meni Runolist nije više bio niš naročito otkad sam probao Milku, tih davnih dana.Al je sad Kraš konačno napravio čokoladu koja se može mjerit s Milkom. Na istom terenu. Drugačija, dobra.
darling Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 nova dorina fifti sa pomorandzom, juhu, izvanredna za te pare. bravo kras.
Roger Sanchez Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 nova dorina fifti sa pomorandzom, juhu, izvanredna za te pare. bravo kras.+1Bilo je i vrijeme nakon svih tih silnih godina da naprave par čokolada (koje meni pašu) kako se to treba raditi. (mislim, možda su i one s keksima OK ali ja takve ne volim). Ima i ona s mentom ali mi ni ta nije baš po ćefu.. Još da naprave neku solidniju jogurtovsku i neku kremastu, i mogu napustiti Milku!
Recommended Posts