noskich Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ne ta masna, preprzena testa u ovu svetu temu! trenutno je adore u tabli na tapetu. teska, ali dobra!Prava blasfemija Zverasti! A moze li se makar o slatkim malim izvrnutim tortama ovde diskutovati (naravno, samo ako su od cokolade)?
Zverilla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 hehe, koja razlika u mišljenju :D2:1 za nikol, ako se racuna i moj glas ;)
Hobbit slayer Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Posle Max Brenner cafea, u Sidneju je otvoreno josh jedno chokoladno carstvo a la "Willy Wonka" - Lindt Chocolat CaféLindt Chocolat Café
C žeton Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Dopala mi se crna čokolada sa ruzmarinom, slovenačka firma Cukrček. Pakovanje izgleda ko CD. Moto im je: "Ko razvada postane navada" Zanima me sa makom. :)
C žeton Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Isto gotivne, belgijske Chocopolis čokolade, od 55-85% kakaa, 3e.
C žeton Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 E, i ovo, NewTree. Na slici teglica desno. Naravno da sam stavio na palačinke ( , ide ko pankerski duks sa maxericama...do j)."The NewTree Lait and Noir chocolate spreads combine culinary pleasure and health! They are prepared with a high-quality chocolate (73% pure chocolate).Both NewTree contains 70% less fat and 40% less calories than other chocolate spreads..."
yolo Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ni meni nije bilo dosta prvi put. lavanda je ipak jedna ekstra plavusa.
morgana Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 za ove sto jedu cokolade sa secerom: kondiva praline sa cimetom su dosta ok, mada malo preblagog ukusa.
lena21 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Veliki za nove Jaffa napolitanke sa čokoladom i lešnikom, ne nadjoh slikcu jer je valjda to novi proizvod. Ma, ogroman što su mi Jaffa keks, Štarkov smoki, plazma... i još par srpskih proizvoda ovde dostupni na svakom koraku.
ajgor Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ne ta masna, preprzena testa u ovu svetu temu! trenutno je adore u tabli na tapetu. teska, ali dobra!Kod kuće imam problem da dovoljno dobro sakrijem Adoreove table sa višnjom da bi svi ukućani mogli da probaju :) Inače, Štarkove Figaro kocke su veoma standardno superiorne, približno 30% jeftinije od Bajadera, a kvalitet nimalo lošiji. Nedostatak - vrlo sporadična isporuka u maloprodaju, a onda nestane za tri-četiri dana.
nisam ja Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 pa shta znam. mozda i moze. izeo sam je i vec me puca nostalgija.
Kampokei Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Uf, koliko lepse ono staro pakovanje Runolista. Tirkizna sa ljubicastom aplikacijom.
Recommended Posts