Jump to content
IGNORED

Galactica

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Dobro je. Pomislih da se nisi zeznuo pošto je trenutno na delu još jedna flagrantna, bestidna kopija dobre ideje za unutarnemeričke potrebe, u skladu sa nacionalnim interesom Ujka Sema.
Nikad im neću oprostiti Queer As Folk :D
  • Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Filipenko

54

• Musharaf

50

• hazard

39

• Weenie Pooh

38

Posted

šta je bre ovo, nema filipenka da pljuje, rođera da alali... :( riknuo vam torrent?

Posted

ja pročitao sve spojlere, ljudi kažu da je bio vrh.

Posted

Ispod pljuvanja je...čemu gubiti vreme.Predavanje o ljudskoj duši, divoti, ljubavi, univerzalnom praštanju...Galaktika, Sex & Grad, Boj na Kosovu, Tekila Sanrajz, Rođen 4. jula...isto sr*nje.

Posted (edited)
šta je bre ovo, nema filipenka da pljuje, rođera da alali... :( riknuo vam torrent?
Još gore... crko Internet. :lol: Ali snađoh se ja, i skinuo sam 1 veliko objašnjavanje. Nema akcije, samo se priča.što se i dalje ne dokučuje? WTF se zbilo na Kobolu, WTF je Starbucka..Inače, Adama je pristao da mu opet-Chief Tyrol popravlja Galacticu sa cylonskim gooey impregnatom. To će im dati priliku da u sljedećoj epizodi pomno razmatraju Sixićino dupe dok ona vrijedno (p)opravlja rebarca od Galactice.. :wub:

medium_3245998533_9e00ea9a04_o.jpg

Edited by Roger Sanchez
Posted

a kapiraš, dokle god sixićki ne navuku nekakvu surlu na facu ili treće oko, to neće biti 1 pravi scifi...

Posted

Upravo je obrnuto, problem i jeste što toliko smaraju sa "mašinama" i suštinom čovečnosti bla bla truć.

Posted

U ovoj epizodi smo imali prilike da vidimo 1 unutrasnju dramu Sajlonaca.No ja sam ocekivao da ispadne da sve potice sa Zemlje a ne Kobola i da se sve ovo odigrava u nekoj dalekoj buducnosti, medjutim sad ipak ispada da 13. pleme jeste doslo na Zemlju s Kobola...ko ce ga znati. Otkrili su taman toliko da ostane jos pitanja...

Posted

meni ovaj nastavak sasvim kul i zadovoljna sam.adama i sol su opet sdd, majstor otkacio popovanje i vratio se popravljanju motora, sto i treba, starbak mila ima i osecanja, sve kako treba. predsednikovica ce da bude ko drug tito i polako ce nestati, samo me nervira sto u ovoj epizodi nije bilo gajusa.drzi se galaktika, ne bunim se.

Posted

Ne znam zašto, ali Kanađani uvijek dobiju bolji najavni klip:

Posted

Pljuc. :kdp: :cry: Die, Jane Espenson. Die! Drop dead! angry.gif

Posted

Hhahahah, kakva epizoda. Battling desperate housewives of galactic stars bi bilo adekvatno ime serije...