Zabalujev Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dobro je. Pomislih da se nisi zeznuo pošto je trenutno na delu još jedna flagrantna, bestidna kopija dobre ideje za unutarnemeričke potrebe, u skladu sa nacionalnim interesom Ujka Sema.Nikad im neću oprostiti Queer As Folk :D
Musharaf Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 šta je bre ovo, nema filipenka da pljuje, rođera da alali... :( riknuo vam torrent?
Zabalujev Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ja pročitao sve spojlere, ljudi kažu da je bio vrh.
Filipenko Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ispod pljuvanja je...čemu gubiti vreme.Predavanje o ljudskoj duši, divoti, ljubavi, univerzalnom praštanju...Galaktika, Sex & Grad, Boj na Kosovu, Tekila Sanrajz, Rođen 4. jula...isto sr*nje.
Roger Sanchez Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 (edited) šta je bre ovo, nema filipenka da pljuje, rođera da alali... :( riknuo vam torrent?Još gore... crko Internet. Ali snađoh se ja, i skinuo sam 1 veliko objašnjavanje. Nema akcije, samo se priča.što se i dalje ne dokučuje? WTF se zbilo na Kobolu, WTF je Starbucka..Inače, Adama je pristao da mu opet-Chief Tyrol popravlja Galacticu sa cylonskim gooey impregnatom. To će im dati priliku da u sljedećoj epizodi pomno razmatraju Sixićino dupe dok ona vrijedno (p)opravlja rebarca od Galactice.. Edited February 16, 2009 by Roger Sanchez
Musharaf Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 a kapiraš, dokle god sixićki ne navuku nekakvu surlu na facu ili treće oko, to neće biti 1 pravi scifi...
Filipenko Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Upravo je obrnuto, problem i jeste što toliko smaraju sa "mašinama" i suštinom čovečnosti bla bla truć.
hazard Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 U ovoj epizodi smo imali prilike da vidimo 1 unutrasnju dramu Sajlonaca.No ja sam ocekivao da ispadne da sve potice sa Zemlje a ne Kobola i da se sve ovo odigrava u nekoj dalekoj buducnosti, medjutim sad ipak ispada da 13. pleme jeste doslo na Zemlju s Kobola...ko ce ga znati. Otkrili su taman toliko da ostane jos pitanja...
luba Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 meni ovaj nastavak sasvim kul i zadovoljna sam.adama i sol su opet sdd, majstor otkacio popovanje i vratio se popravljanju motora, sto i treba, starbak mila ima i osecanja, sve kako treba. predsednikovica ce da bude ko drug tito i polako ce nestati, samo me nervira sto u ovoj epizodi nije bilo gajusa.drzi se galaktika, ne bunim se.
Roger Sanchez Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ne znam zašto, ali Kanađani uvijek dobiju bolji najavni klip:
Roger Sanchez Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Pljuc. :kdp: Die, Jane Espenson. Die! Drop dead!
Filipenko Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Hhahahah, kakva epizoda. Battling desperate housewives of galactic stars bi bilo adekvatno ime serije...
Recommended Posts