Midžeta Posted February 25 Posted February 25 E kad ste kod sivenja i narucivanja, ima na insta Stephanie&you, one siju po meri te svoje modele, keva i sis imaju neke stvari odatle, keva rabi neke kosulje sa nekom masnom fino, mogu svecano, mogu svakodnevno, tako da eto mozete i to da pogledate 1
Valk Posted February 25 Posted February 25 1 hour ago, Stela said: To nije crna haljina Devojka, haljina, svejedno. Gde se ovo prišije? Deluje da može da se izvede vezivanjem.
Lena Posted February 25 Posted February 25 1 hour ago, Stela said: To nije crna haljina Eh... Ja bih i ovu boju, ali mora crno, belo ili crno-belo Nisam sigurna ni da bi bila ovoliko lepa da je crna. 9 minutes ago, Valkyrie said: Gde se ovo prišije? Deluje da može da se izvede vezivanjem. I meni deluje, ali u šivenje ti se ne razumem Ako videte negde nešto slično, a da nije Oscar de la Renta, javljajte 1
Stela Posted February 25 Posted February 25 Volim i crno i belo, a tek crne-bele prugice sto volim Nezgodno je kad te neko ogranici, na stranu sto ne vidim ni poentu, ali hajde.. 2
Sandradjer Posted February 25 Posted February 25 5 minutes ago, Lena said: Eh... Ja bih i ovu boju, ali mora crno, belo ili crno-belo Nisam sigurna ni da bi bila ovoliko lepa da je crna. I meni deluje, ali u šivenje ti se ne razumem Ako videte negde nešto slično, a da nije Oscar de la Renta, javljajte Imas marama za plazu, onih velikih u divnim dezenima . Obmotas kako ti se svidja 1 1
Lena Posted February 25 Posted February 25 5 minutes ago, Stela said: Nezgodno je kad te neko ogranici, na stranu sto ne vidim ni poentu, ali hajde.. Ne vidim ni ja, i mnogo me nervira, ali šta ću 3 minutes ago, Sandradjer said: Imas marama za plazu, onih velikih u divnim dezenima . Obmotas kako ti se svidja To mogu ovako da obmotavam, a za ovo će morati 'aljina
Sandradjer Posted February 25 Posted February 25 (edited) 11 minutes ago, Lena said: Ne vidim ni ja, i mnogo me nervira, ali šta ću To mogu ovako da obmotavam, a za ovo će morati 'aljina Za ovo ces morati u backstage da je sasiju na tebi neposredno pre izlaska na pozornicu . Cak i ovoj manekenki nisu uspeli lepo da nameste ispod leve miske. Deluje lose Edited February 25 by Sandradjer
Midžeta Posted February 25 Posted February 25 (edited) 27 minutes ago, Stela said: Volim i crno i belo, a tek crne-bele prugice sto volim Posebno couture verzija, vidi ovo, GTR oma da uradi murale sa Lindom, Zendajom i Valentinom E: a mene da riportuje neko za patkometriju na modnoj temi Edited February 25 by Midgeta 1
morgana Posted February 25 Posted February 25 (edited) linda u srednjoj skoli sam htjela da imam boju kose kao ona u toj fazi, fijasko, naravno, ispalo je narandzasto Edited February 25 by morgana
Patty Lee Posted February 25 Posted February 25 11 hours ago, Midgeta said: E kad ste kod sivenja i narucivanja, ima na insta Stephanie&you, one siju po meri te svoje modele, keva i sis imaju neke stvari odatle, keva rabi neke kosulje sa nekom masnom fino, mogu svecano, mogu svakodnevno, tako da eto mozete i to da pogledate Pročitala sam “šiju po MENI te svoje modele”, reko’ lepo lepo, sreća sa ste slične građe sve… 2
Midžeta Posted February 25 Posted February 25 (edited) Mnogo je lepa bila bas bezveze kako se unistila onim operacijama Kul mi je sto je bff sa Salmom Hajek, posto imaju zajednickog baby daddy-ja, onog milijardera e: ovo je bio odg Morg @morgana Edited February 25 by Midgeta 1
Stela Posted February 25 Posted February 25 Moj favorit oduvek i zauvek iz te ekipe je Krist Tarlington. 2 1
Recommended Posts