Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted
kupila pamučnu crvenu haljinu na bele tufnice (ko uniforma za rad u diner-u 50-ih prošlog veka, imam i bubi kragnu) zato što je bila jeftina, i kupila neku prugastu haljinu do zemlje (gap, pamučni žersej, sivo teget pruge, obična, za svaki dan).aljinomanija.
ja tražila onaj tvoj klasik. nije bilo broja, pa kupila ovu:haljinčesamo, neću je nositi ovako kao na slici, te čarape i cipele su mi bzvz ...
Posted
ja tražila onaj tvoj klasik. nije bilo broja, pa kupila ovu:
divna je, vrlo lep i zenstven kroj. nije nje bilo kad sam imala napad kupovine, primetila bih je.
Posted
divna je, vrlo lep i zenstven kroj. nije nje bilo kad sam imala napad kupovine, primetila bih je.
juce sam htela još dve da kupim, pa sam se dozvala. lepe su im nove jersey haljinice, da znaš da ne ulaziš ako ti napad još traje :D
Posted (edited)
da znaš da ne ulaziš ako ti napad još traje :D
prvi put sam odolela - sve sto mi se svidelo ostalo u velikim brojevima. drugi put sam odolela - maksi haljine sumanuto skupe. treci put sam odolela - neka plavojka probala te kupila poslednji komad u mojoj velicini meni ispred nosa... zamalo. ljupka prodavacica se ponudila da pozove drugu prodavnicu i pita da li imaju moj broj. imali, sacuvali, te danas kupila ovo. fini žersej, boje su drugačije i lepše uživo.(očigledno je da sam, ako izuzmemo aljinomaniju per se, u životnoj fazi u kojoj pokušavam da oskudni kolorit svoje odeće iz prethodnih decenija kompenzujem sad i odmah i u svakom komadu :D) Edited by PointTaken
Posted
te danas kupila ovo. fini žersej, boje su drugačije i lepše uživo.
aaaa, videla sam ovu!traži popunjenost u stanovitom delu :cry:super je!ja dobila jednu m&s (ko bi rekao?!) žersejsku, sad ne mogu da nađem sliku. ima kaiš od istog materijala, 3/4 rukave i taj print uzdužno napred i pozati, do kolena je, suknja ide u A a izrez je čamac. sad bih crne baletanke <_<
Posted

gde vi kupujete te aljine ?tj. da li sam dobro razumela da ih pazarujete negde ''u živo'' ?

Posted
aaaa, videla sam ovu!traži popunjenost u stanovitom delu :cry:
e, nije tako strašno zahtevna, mada deluje. nekako je pametno napravljena, hini sise i gde ih baš nema. dosta sam zadovoljna, mada ova slika gore nista ne valja colourwise ni oblikwise (haljina je dominantno ljubičasta, uopšte nije plava, ona druga boja je boja starog zlata, a dužina je ispod kolena - nisam kratkonoga, stvarno je duža)
Posted
gde vi kupujete te aljine ?tj. da li sam dobro razumela da ih pazarujete negde ''u živo'' ?
monsoon knez mihajlova ili delta city. ali razmisli, dudo, to je put pakla, i to ne jeftin. imaš slatkih a povoljnih haljinica u nikolasu (kad kazem povoljno, mislim 2700 rsd na sniženju).
Posted
monsoon knez mihajlova ili delta city. ali razmisli, dudo, to je put pakla, i to ne jeftin. imaš slatkih a povoljnih haljinica u nikolasu (kad kazem povoljno, mislim 2700 rsd na sniženju).
e hvala ti na odgovoru, sad znam tačno i koja je to radnjama ne verujem da ću da se navučem, kriza me i lično stigla ove godine iz hiljadu razloga, sve se sastavilo :cry:nego, kad sam u gradu, bar da malo parim oči a imam i bezobraznu ideju da malo probavam a ne kupujem :wicked:tj. rodica još nije počela da šije one dve aljine što su materijali koštali ukupno 1500 din :s_w:pa bih da ukradem kroj koji mi bude dobro stajao
Posted

ja ne mogu da vidim ni jednu haljinu sa monsoon linkova, zato sto mi otvara francuski frontpage. stoka francuska. :(

Posted

svake godine volim da kupim jednu savrsenu letnju haljinu. samo jednu ako nadjem, zadovoljna sam. prosle godine za 4 meseca trazenja sipak. ove godine leto nije ni pocelo, a ja dobila savrsenstvo: crnu, svilenu, do zemlje, sasivenu kod krojacice, repliku jedne dizajnerske haljine. mnogo sam srecna. :)

Posted

Daj sliku. Da odmorimo oči od boja. Ja ove godine (kao i prošle, bezuspešno) tražim crnu haljinu do poda, za svaki dan. Nešto ultra jednostavno. A mrzi me da se cimam sa krojačicom, hoću gotovu!

Posted

mislim da sam videla crnu, dugu, od zerseja, u bershki, deluje fino, ne secam se cene.