MayDay Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Jojj, sad sam malo zvala, pola stvari ne radi po Begišu danas. Hvalaa!
gospa buba Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Jojj, sad sam malo zvala, pola stvari ne radi po Begišu danas. Hvalaa!teshko da ti svetilishta u ushcu i delti nece raditi. tamo se eksploatishe radnichka klasa pod svim uslovima!
duda Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 jel zna neko neki sajt gde ima letnjih šarenih dugih haljinakupila 2 materijala za 1500 din , rodica će da šije, pa mi trebaju ideje
lostfanforever Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 udarilo me prolece u glavu, nema drugog objasnjenja
lostfanforever Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 idem na svadbu sledeci vikend pa joj je to primarna namenaal kapiram da cu je rado nositi i sa teksas jaknom kratkom i nekom opustenom obucom
Dagmar Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Super, steta bi bilo da takva haljina bude nosena samo na par svadbi. Bas mi se svidja.
Dagmar Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ma ne lozim te. Imam ja par suknji i haljina kupljenih za neke svadbe koje apsolutno nemam gde da nosim. Imam quilty conscience kad god ih vidim u ormaru.
pt 2.0 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 kupila pamučnu crvenu haljinu na bele tufnice (ko uniforma za rad u diner-u 50-ih prošlog veka, imam i bubi kragnu) zato što je bila jeftina, i kupila neku prugastu haljinu do zemlje (gap, pamučni žersej, sivo teget pruge, obična, za svaki dan).aljinomanija.
gospa buba Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 (edited) zbog sira, ma dame, zbog sira. i onog kubika nesashivenog tekstila <_<(ako shtucash, to je zato sto ti bajem zbog onog prevoda koji ti nisam uvalila, jer nisam znala da prevodish, pa mi se sad neuroni razilaze posvuda ^_^) Edited May 10, 2013 by thermal bug
pt 2.0 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 i onog kubika nesashivenog tekstila <_<onog? od onda još? mislim da sam se još u nemačkoj zlopatila kad si imala kubik? a možda i ranije?izešće ti bube tekstil. bubo.šij, prevoda se mani (ja samo lanzam i svoj posao nisam ni načela)
gospa buba Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 onog? od onda još? mislim da sam se još u nemačkoj zlopatila kad si imala kubik? a možda i ranije?izešće ti bube tekstil. bubo.šij, prevoda se mani (ja samo lanzam i svoj posao nisam ni načela) pa kad se dopunjava stalno, nisam ja kriva, nego taj kontinuum neostvarenih ideja <_<(zavrshavam ga upravo, prevoda,samo moram da prespavam, poshto je svrachiji, poprilichno )
Recommended Posts