duda Posted March 12 Posted March 12 (edited) @Mel, što se mene tiče, nisu neke slike, kupila sam klasične stvari pantalone mislim da su ove kardigan nisam pronašla na sajtu Edited March 12 by dùda 1 1
Sandradjer Posted March 12 Posted March 12 (edited) @dùda Uspesan ti je skroz taj shoping. Uhhh bravo Ne znam jel ti radi poso nesto ovako. Samo kao ideja Edited March 12 by Sandradjer
duda Posted March 12 Posted March 12 hvala @Sandradjer, lepa je bluza ali nisam ja, haha ja čak i zimi nosim otvorenije oko vrata, imam jake grudi ( ne prejake, ali ipak), pa mislim da mi otvoreno bolje stoji i da, odustala sam od gornjih delova bez rukava, to samo na moru ili kućnoj varijanti mnogo se bolje osećam kada imam barem neke male rukave u drugim vestima, trudim se da skinem koje kilo, teško to ide, jer sam već dugo na ovoj kilaži, zapravo do 65 sam dosta lako došla, da se spustim ispod, to će malo da potraje, nadam se da ću uspeti, i od toga (koliko uspem da skinem) će mi zavisiti outfit nije moj BMI visok, jer imam 168,5 u visinu (precizno izmerena neki dan, kada su mi snimali kosti), ali ipak bi valjalo da se malo spusti , tj idelano bi mi bilo još cca 4-5 kg dole videćemo 2
Sandradjer Posted March 12 Posted March 12 Ti skroz znas sta zelis, to ti je pola posla Izvestavaj, zabavno je 3 1
Ras Posted March 12 Posted March 12 A šta fali klasičnim (jednobojne, poneka prugasta, osnovna paleta boja, dugi rukav, klasična kragna...) košuljama u M Duttiju? Lanene su oko 6 hiljada, svilene 10. 1
Stela Posted March 12 Posted March 12 7 hours ago, dùda said: i od toga (koliko uspem da skinem) će mi zavisiti outfit Meni se ovo podrazumeva, vise puta dokazano pravilo uvek neka 2-3 kg od kojih zavisi outfit...
Stela Posted March 12 Posted March 12 6 hours ago, Ras said: A šta fali klasičnim (jednobojne, poneka prugasta, osnovna paleta boja, dugi rukav, klasična kragna...) košuljama u M Duttiju? Lanene su oko 6 hiljada, svilene 10. Klasicnim kosuljama tesko da nesto fali 1
Patty Lee Posted April 11 Posted April 11 Ima na Daire instagram stranici flash sale (traje 24h, ali od svega ima po 1-2 komada). Sve je 57€. @dùda ne znam da l bi tebe išta tamo zanimalo, pogledaj ipak! @Midgeta ima onaj kombinezon što se tebi sviđa ali samo u jednoj boji i iako stoji da pokriva spektar veličina one nogavice su jako duge Nisam pametna! 1 1
Midžeta Posted April 11 Posted April 11 1 hour ago, Patty Lee said: Midgeta ima onaj kombinezon što se tebi sviđa ali samo u jednoj boji i iako stoji da pokriva spektar veličina one nogavice su jako duge Nisam pametna! Jao Sad sam isla da vidim, lep je majkumu, ali kapiram da bi meni mogla dva da se naprave kad se skrate nogavice Bice opet, pa taman mozda i bude neka prilika da ga i ponesem 1
Patty Lee Posted April 11 Posted April 11 Da da, biće nego treba pratiti, ona daje tako sniženja bez ikakvog povoda nego kad joj dune. Ovo je krenulo u 17h ja slučajno ušla u 17:11 i uspela sam da uhvatim jednu jedinu košuljo-haljinu. A nju često viđam uživo, žena je runway model, visoka, mršava, sve joj super stoji, a čak i njoj se nogavice vuku po podu… 1
Midžeta Posted April 11 Posted April 11 Opa Daj sliku haljina-kosulje Pratim, pratim, pa kad bude opet mozda ubodem kombinezon onaj nek ide zivot Jooj, ako se njoj vuku
Patty Lee Posted April 11 Posted April 11 @Midgeta Košuljo-haljine (ne znam koji je tačan naziv ja ih ovako zovem), to je neka prastara kolekcija, skrolovala sam 4 godine unazad da nađem sliku. 1
Midžeta Posted April 11 Posted April 11 31 minutes ago, Patty Lee said: @Midgeta Košuljo-haljine (ne znam koji je tačan naziv ja ih ovako zovem), to je neka prastara kolekcija, skrolovala sam 4 godine unazad da nađem sliku. Top su, svidja mi se bas Cana ih zove kesa haljine
Svemir Zeka Posted April 11 Posted April 11 Ma te super modne džak haljine stoje samo nekim mršavim ženama. Ja ne gledam ništa što ne mogu da nosim. Elem ----> Lindex ada mol 70% sale sve zbog zatvaranja
Recommended Posts