henrik larsson Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ja imam jedne univerzalke, stare sad vec, 12 godina, prane, nosene, raspale, obozavane i omrazene (od strane vecine prijatelja). kupila bih, ako neko zna gde mogu da ih pronadjem.Ako sam dobro razumeo, ti bi otkupila od sebe te raspale univerzalke, samo ne znaš gde ti stoje na gajbi?
pachule Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 (edited) ali zasto crne? rozen ti se slazu sa avatarom :POd 1-10 kolika im je udobnost?edit: henrice, kad pre? Edited May 13, 2009 by pachule
kgmr Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 napalapaj se Ako sam dobro razumeo, ti bi otkupila od sebe te raspale univerzalke, samo ne znaš gde ti stoje na gajbi? :Di znam gde su, cuvam ih u vitrini.
msmodesty Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 MOJ JE! i za padanje je u nesvest! (kolega belgos koji kaze "srpska vojska mora de je mnogo sexy" )
Teja Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 MOJ JE! i za padanje je u nesvest! (kolega belgos koji kaze "srpska vojska mora de je mnogo sexy" )E ovo je i moj stil, sa sve boju.Nego jel si ti ovo na sliku sa dugacku kosu? :) A sta mislish da obucesh ( umesto ove bele majice) neki top ( svila/cipka pa josh roze :) ). Tek bi taj vido kake su Srpkinje kad idu u/na vojnike i borbu prsa u prsa.
msmodesty Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 E ovo je i moj stil, sa sve boju.Nego jel si ti ovo na sliku sa dugacku kosu? :) A sta mislish da obucesh ( umesto ove bele majice) neki top ( svila/cipka pa josh roze :) ). Tek bi taj vido kake su Srpkinje kad idu u/na vojnike i borbu prsa u prsa.dugacka, samo plava i jos imam pilot Ray Ban :)i da! roze! trenutno sa cizmama ali stikle za sutra!neverovatno parce pamuka - nista izuzetno ni skupo a tako *efikasno*
lessa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ali zasto crne? rozen ti se slazu sa avatarom :POd 1-10 kolika im je udobnost?crne mi se slazu sa nekim letnjim 'aljinama za duze hodanje udobnost 7, mada mozda poraste kada se odviknem da ih pridrzavam prstima dok hodam. to radim sa svim japankama dok se ne naviknem skroz na njih.inace, mnogo prijaju mojim poluravnim tabanima.
lena21 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Lesso,vid vid moje ... samo su srebrnane,kad njih obujem slatko od trešanja će samo da se skuva.
Dina Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 MOJ JE! i za padanje je u nesvest! (kolega belgos koji kaze "srpska vojska mora de je mnogo sexy" )yummy! zelim!(:
Recommended Posts